Ak Parti Boyabat Belediye Başkan adayı Ferhat Yıldız halka seslendi

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan adayı Ferhat Yıldız halka seslendi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi  Boyabat Belediye Başkanı adayı Ferhat Yıldız ‘’Aday ve Proje tanıtım ‘’ toplantısında halka seslendi.  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılımıyla gerçekleştirilen programda  konuşan Başkan Adayı Yıldız ; ekmeğini yediği Boyabat’a vefa borcu olduğunu ifade etti.

Saygı Duruşu ve  İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda sahneye ilk olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç geldi. ‘’  Bu güzel ve sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Boyabatımız kadim şehir güzel insanların şehridir. Boyabat her daim Cumhurbaşkanımıza destek vermiş bir şehirdir. Boyabat’a şükran borçluyuz. Ben Boyabat’a yabancı birisi değilim. Burada çok arkadaşlarım var. Boyabat’ı gençlik yıllarımdan tanırım. Aynı mahallede Boyabatlılarla birlikte uzun süre yaşadım.

Boyabatımız özellikle geçtiğimiz 17 seçimde Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olmuştur. 18. Sandıkta da yine Boyabat’tan rekor bir oy bekliyorum .Hizmet eden diğer başkanlarımız bayrağı yeni başkanımız Ferhat Bey’e devredecekler inşallah. Boyabat gerçek belediyecilikle devam  edecek. Bizde sizlerin güvenine layık  olmak için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı İnşaası süreci başlamıştır. Dünya’da Adaleti ve Hukuku sağlamaya, mazlumları savunmaya devam ederiz inşallah. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. ‘’ dedi.

 Daha sonra sahneye çıkan Başkan adayı Ferhat Yıldız şunları söyledi; ‘’Boyabatımız için hazırladığımız proje ve aday tanıtım toplantısına hepiniz hoşgeldiniz. Ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm ve yaşamımı devam ettiriyorum. Ekmeğini yediğim suyunu içtiğim memleketime sevdam var vefa borcum var. Boyabatımızı hakettiği hizmetlere kavuşturmak, gençlerimize çocuklarımıza miras bırakacağımız, yaşamaktan gurur duyacakları bir şehir emanet etmek için yola çıktık. Bu yolda sizden kardeşlerimizin desteği ve dualarıyla ilçemizi geleceğe taşıyacağız.

Bu vesileyle ilçemize bu  zamana kadar hizmet etmiş, tam milletvekillerimize, il başkanlarımıza, belediye başkanlarımızı , ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli hanımefendiler, kuruluşundan bugüne kadar kapı kapı dolaşıp bu davayı anlattınız.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı oldunuz, bizlere anne kardeş oldunuz. Dualarınızı hiç eksik etmediniz eskiden olduğu gibi bugünde fedakarlık yaparak bizlere omuz ve güç vermeye devam ediyorsunuz. Çıktığımız bu yolda sizler için gece gündüz çalışacağıma sizleri mahçup etmeyeceğime söz veriyorum. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin.

Sevgili genç kardeşlerim ben bu yola sizlerle çıktım. Boyabatımızın sokaklarında sizlerle yürüdüm. Gece gündüz demeden çalıştınız büyük gayret gösterdiniz. Şimdi benimle birlikte tekrar yola çıktınız. Ben gücümü sizlerden alıyorum. Bu can bu bedende olduğu müddetçe arkanızda durmaya abiniz olmaya devam edeceğim. Hepinizi gözlerinden öpüyorum.

Değerli hemşehrilerim 31 Mart Seçimlerinde Boyabat yeni destanlar yazacak. Kültürüne, mirasına  geçmişine en önemliside geleceğine sahip çıkacak. Boyabatımızın bu desteğine nail olabilmek için, haktan ve adaletten zerre kadar sapmadan, kimseye ayrımcılık yapmadan, kibire kapılmadan, vatandaşımıza hizmeti unutmadan bu şehirde Boyabatımızda yepyeni bir sayfa açıyoruz. Allahın izniyle hazırız. Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışacağız ve başaracağız.Bugün burada aslında şunu gösterdiniz. Bu iş burada bitti dediniz. Allah hepinizden razı olsun rabbim beni sizlere mahçup etmesin. ‘’

Program projelerin tanıtılmasıyla devam etti. 

Milletvekili Nazım Maviş  ‘’  Belediye başkan adayımız Ferhat Yıldız kardeşimizin bugün burada size takdim ettiği tüm projelerin Milletvekiliniz olarak sahibi olduğumu sizlere duyurmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapmış değerli kardeşim yol arkadaşım Ferhat Yıldız’la yeni bir yola çıkmış bulunuyoruz. Boyabat bir defa daha bizimle yol arkadaşlığı yapacak hiç şüphem yok. Çok şey yaptık Boyabat’ın neresine yüzümü dönersem döneyim biz güzel hizmet görüyorum. Ama biliyorum ki sizler çok daha güzellerine layıksınız. Boyabat özel ve müstesna bir yer Boyabat için ne kadar çalışsak azdır.

2028 yılına kadar sizlerin seçtiği milletvekiliniz olarak adayımız Ferhat Yıldız kardeşimizle birlikte bu hizmetlerimizi daha da katlayacağız.Eksikliklerimizi de tamamlayacak Boyabat’ı hakettiği seviyeye ileriye taşıyacağız.Gökdere’den Yıldız’a kadar bütün mahallelerimizde 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden çalışalım. Boyabat Ak Belediyecilik ile yola devam diyor inşallah.Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun ‘’ dedi.

Program adayların tanıtılmasıyla devam etti,  seçim bürosunun açılışıyla son buldu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 21:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 2 ay Önce

Yıldız restoran açılacakmı?

Hüseyin Karagülle
Hüseyin Karagülle - 2 ay Önce

AKP 'de metal yorgunluğu belirdi.Hizmetler göz dolduruyor .
Evvelki yıllarda yapıldığı görülen Erenlik
Park kulesi ve Kızlar Kayası denilen mevkiye yapılan Seyir Kulesi,yapan mureahitten başka kimsenin işine yaramıyor.Bunlar yorgunluğun görünen şekilleridir.
Artık kisbete vur, başarısızlığı kabul et ve kenara çekilin.Boyabatimiza yapacağınız en büyük hizmetin bu olacağı kanaatindeyim .Selamlar

yenimahalleli
yenimahalleli - 2 ay Önce

topalcamı ferhat başkan yapıyor yarında cezaevini yapar keseleri iyi gine dolsun

SIRADAKİ HABER

banner115