Denetimli Yükümlüler Boyabat'ta Çevre Temizliği Yaptılar

Boyabat'ta, Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığının ülke genelinde başlattığı "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" kapsamında yükümlüler tarafından çevre temizliği yapıldı.

Boyabat'ta, Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığının ülke genelinde başlattığı "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" kapsamında Boyabat Belediyesi işbirliğiyle Kurusaray Köyü mesire alanında 16 yükümlü, belediye personel  ve ekipmanları tarafından çevre temizliği yapıldı. 

Boyabat Denetimli Serbestlik Müdürü Emrah Kumcu, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında,  amaçlarının doğayı korumak, ve farkındalık, yaratarak gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak olduğunu söyledi.

Kumcu yaptığı açıklamada "Temiz ve sağlıklı bir çevrenin bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşul teşkil etmesi ve bunun ancak sağlıklı ve temiz bir çevre ile mümkün olmasından hareketle, vatandaşlık görevlerimizden biri olan, paylaştığımız yaşam alanlarının, doğanın temiz tutulması, sahip çıkılması, çevre temizliğinin sağlanması ve doğanın korunması amacıyla Adalet Bakanlığımızca "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" başlatılmıştır. 

Başlatılan bu proje kapsamında Boyabat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak ilçemizde yer alan Kurusaray Mesire alanında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli, kamu hizmeti yükümlülüğünü yerine getirmekte olan yükümlülerimiz ile Boyabat Belediye Başkanlığı ve bünyesinde bulunan Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğünün katkı ve katılımları ile temizlik faaliyeti yerine getirilmiştir. 

Boyabat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Boyabat Belediye Başkanlığınca doğayı korumak ve gelecek nesillerimize temiz çevre bırakabilmek, farkındalık yaratmak ve bilinçlendirmek amacıyla ilgili faaliyeti yerine getirmiş bulunmaktayız. "Çevreyi hor gören geleceği zor görür" sloganı ile tüm vatandaşlarımızı çevreye duyarlı olmaya davet ediyoruz. Projenin uygulanmasında emeği geçen Boyabat Belediye Başkanlığına, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline ve kamu hizmeti yükümlülüğünü yerine getirmekte olan yükümlülerimize özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunarız." ifadelerinde bulundu. 

YÜKÜMLÜLER ÇEVREYİ TERTEMİZ YAPTILAR, HEP BÖYLE TEMİZ KALMASI DİLEKLERİMİZLE