Maviş, Boyabat'a yeni halk eğitim merkezinin müjdesini verdi 

Maviş, Boyabat'a yeni halk eğitim merkezinin müjdesini verdi 

Maviş, Boyabat'a yeni halk eğitim merkezinin müjdesini verdi 

Sinop Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş Boyabat'ta eğitim alanında yapılan yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sinop Ak Parti Milletvekili Dr. Nazım Maviş Boyabat Öğretmenevi Restorasyonu ve Boyabat'a  yapılması planlanan Yeni Halk Eğitim Binası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

BOYABAT ÖĞRETMENEVİ’NİN RESTORASYONU DEVAM EDİYOR

Boyabat’ta Öğretmenevi olarak hizmet verecek olan Tarihi İnönü İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları için ihale sürecinin tamamlandığını ve yer tesliminin yapıldığını belirten Maviş, çalışmalarının birkaç hafta içinde başlayacağını ifade etti.

Maviş, “Tarihi okul binamız, yapılacak restorasyon çalışmalarının ardından öğretmenevi olarak kıymetli öğretmenlerimize ve hemşerilerimize hizmet verecektir” diye konuştu.

BOYABAT'A YENİ HALK EĞİTİM BİNASI

Nazım Maviş Boyabat'a 12 derslikli yeni halk eğitim merkezi binasıın yapımı  için sürecin başladığını Durağan, Türkeli ve  Ayancık ilçelerine yapılacak halk eğitim merkezlerinin ise Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programına alındığını ifade etti.

Hayata geçirilen eğitim yatırımlarının hayırlı olmasını dileyen Maviş, “Hükümetimizin en fazla yatırım yaptığı alanların başında eğitim geliyor. Bizler de Sinop'u bir eğitim kenti yapmak için çalışıyoruz. Bu amaçla hayata geçirilen eğitim kurumlarımız Sinopumuzun eğitim anlamında niteliğini arttıracaktır '' ifadelerini kullandı.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022, 22:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
y.hizmetli
y.hizmetli - 2 yıl Önce

YHS LİLERDE MÜJDE BEKLER.DUYSANIZ SESİMİZİ.

Yine aynı sözler.
Yine aynı sözler. - 2 yıl Önce

Her sene lunapark kurulduğu hafta bu
Haber yapılıyor. 5 senedir lunapark gürültünden başka bir şey yok. Okulların ve evlerin yanına lunapark kurulması yasak olmasına rağmen kimse ses çıkaramıyor. Bıktık lunaparktan. Inönü ilkokulunu tekrar açın.

SIRADAKİ HABER

banner115