Bakan Kasapoğlu, Boyabatlı gençleri ziyaret etti

Bakan Kasapoğlu, Boyabatlı gençleri ziyaret etti

Bakan Kasapoğlu, Boyabatlı gençleri ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu TEKNOFEST finalinde Boyabat Gençlik Merkezi adına finalde yarışan gençlerin bulunduğu standı ziyaret ederek Boyabatlı gençlere başarı dileklerinde bulunup hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'i ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu, ilk 4 günde yaklaşık 2 milyon kişinin ziyaret ettiği TEKNOFEST'in çok önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çekti.

Bakan Kasapoğlu, konuşmasında "Türkiye'nin, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir manzara var. Yüz binlerce genç ve yüz binlerce ziyaretçiyle Türkiye'nin gurur tablosu var. Bu, gençlerimizin, milletimizin teknolojiye olan yakınlığını gösteriyor. Havada, karada, denizde, nerede olursa olsun gururumuz olan araçlarımız var. Hem bugünlerimizin hem de yarınlarımızın nasıl güçlü olduğunun göstergesi. Buradaki ilgi, gençlerimizin enerjisi ve inancı en büyük umudumuz." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115