Murat Akay, Ağıtlar ve Gözyaşlarıyla Sonsuzluğa Uğurlandı

29.01.2019 Salı günü vefat eden 30 yaşındaki Murat Akay, Karacaören Sefaköy Mahallesi Mezarlığında ağıtlar ve gözyaşları, hüzünle ve dualarla ebediyete uğurlandı

Murat Akay, Ağıtlar ve Gözyaşlarıyla Sonsuzluğa Uğurlandı

29.01.2019 Salı günü vefat eden 30 yaşındaki Murat Akay, Karacaören Sefaköy Mahallesi Mezarlığında ağıtlar, gözyaşları, hüzün ve dualarla ebediyete uğurlandı

Boyabat ilçesi Yenimahalle'de ikamet eden Murat Akay bir yıl süredir yakalanmış olduğu mide kanseri tedavisi görüyordu. Akay, 6 gün önce 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış olup müdahalelerin sonuç vermemesi üzerine son nefesini vermişti..

Evli ve 2 kız babası olan Murat Akay'ın naaşı  30.01.2019 Çarşamba günü saat 10.00'da 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesi morgundan alınarak önce ikamet ettiği Yenimahalle'deki evinin önüne getirildi. Eşinin tabuta sarılarak ağlaması komşularını da duygulandırdı. Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, eşi ve yakınlarına başsağlığı taziyelerinde bulunduktan sonra komşularından helallik aldırdı.

Akay'ın canazesi daha sonra babasının ikamet ettiği Karacaören Sefaköy Mahallesi Camisi avlusuna getirildi. Öğle namazına müteakiben Cenaze Namazı kılınan Akay'ın naaşı omuzlara alınarak Sefaköy Mahallesi Mezarlığına götürüldü. Akay, aile fertleri, yakınları, arkadaşları, öğretmenleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Oğlunun ölümünü duyan anne dün hastanede baygınlık geçirip acil serviste gözlem altına alınırken, cenaze töreni boyunca da yakınlarının yardımıyla zorla ayakta kalıp, ağlayarak ağıtlar söylemesi cenazeye katılanları da ağlattı.

Boyabat Sesi ailesi olarak merhum Murat Akay'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 17:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
ramazan
ramazan - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. yakınlarına başsağlığı diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner115