Çocuklu Aileler İçin Uygun Tatil Yerleri

Çocuklu Aileler İçin Uygun Tatil Yerleri

Çocuklu Aileler İçin Uygun Tatil Yerleri

Çocuklu aileler için tatil seçimi çok önemli ve çocukların beklentisine, ihtiyaçlarına göre bir yer bulmak şart. Türkiye’nin dört bir yanında yer alan birbirinden güzel tatil beldeleri içinde çocuklu ailelere hitap eden alternatifler var. Çocuklu ailelere en çok uygun yerler neresi diye merak ediyorsanız, Türkiye’de çocukla tatil için en uygun adreslere bakalım.

Fethiye

Çocukla tatil, bulunduğunuz yerde tüm ihtiyaçlarınıza hızlı bir şekilde erişebilmenizin önemli olduğu bir konu. Bu nedenle sadece büyük ilçelerde, merkezlerde tatil yapabilirsiniz. Buna ek olarak kaldığınız yerin konforu ve çocuklara sunulan olanaklar da önemli. Çocuklu aileler için en çok önerilen tatil beldelerinden biri olan Fethiye, birçok imkana erişebileceğiniz, harika doğasıyla da huzur dolu bir tatil yapmanızı sağlayan bir yer. Çocukların hoşuna gidecek çeşitli parklar, eğlence alanları ve aqua park’lar ile dolu olan Fethiye’de hem siz, hem de çocuklarınız harika vakit geçirebilir.

Kaş

Antalya’nın sevilen ilçelerinden biri olan Kaş, çocuklu ailelerin çok tercih ettiği bir yer. Kaş’ın bu denli popüler olmasının nedeni harika bir manzara sunması ve buna ek olarak çocuklu tatile uygun olması. Tekne turu gibi aktiviteleri ile çocukların çok hoşuna giden bir ortam sunan Kaş’ta zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Bulunduğunuz konaklama tesisinde de çocuğunuzun seveceği park ya da çocuk havuzu gibi olanakların olması, çocukların ilgisini çekecek.

Sapanca

Sakarya ile Kocaeli’nin arasında yer alan Sapanca, İstanbul ve Ankara’ya yakın konumu nedeniyle tercih ediliyor. Sapanca’nın diğer avantajı ise çocuklu aileler için güzel bir ortam sunması. Doğal güzelliğiyle görenleri büyüleyen Sapanca Gölü’nün çevresinde kalırken, çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirebileceği parklar yer alıyor. Buna ek olarak outdoor aktiviteleri arasında ATV, zipline gibi etkinlikler de sunan Sapanca, çocukla tatil için ideal. Kış dönemlerinde Kartepe Kayak Merkezi’ne yakın olması da diğer bir avantaj.

Alanya

Tatil için en çok tercih edilen bölgelerden olan Alanya, denizle iç içe tatil için düşünülebilir. Çocuklu ailelerin tercih ettiği bölgede, çocuğunuz denize girmeyi, havuzda zaman geçirmeyi seviyorsa Alanya’yı çok sevecek. Huzurlu doğası ve masmavi manzarası ile Alanya, anne babaların da çok hoşuna gidecek. Çocuklu aileler için tatil konusunda çok önerilen
Alanya’daki alternatifleri inceleyebilirsiniz.

Çocuklu Aileler İçin Diğer Tatil Önerileri

Ailece tatile çıkmak eğlenceli bir deneyim. Bununla birlikte otel gibi kalabalık bir ortam yerine özel bir ortam arıyorsanız İslami konseptli muhafazakar kiralık villa seçeneğini tercih edebilirsiniz. Kiralık havuzlu tatil villaları herkese hitap ediyor. Korunaklı villalar balayı için uygun romantik bir ortam sunarken, tesettürlü hanımefendiler için de özel yüksek duvarlar ve ağaçlarla çevrelenmiş ortam sunuluyor. 2 kişilik villaların yanı sıra, geniş aileler için de uygun deniz manzaralı her şey dahil tatil villaları eşsiz ortamıyla öne çıkıyor. Uygun fiyatlı denize sıfır villa kiralamada Bodrum, İzmir ve Aydın bölgelerini de inceleyebilirsiniz. Özel tatil villaları mutaassıp konsept de içeriyor.

Kaynak: İz Gazete Haber Ajansı

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115