Çevreci vatandaş belediye tarafından ödüllendirildi

Çevreci vatandaş belediye tarafından ödüllendirildi

Sinop'un Boyabat ilçesi ormanlık alanlarında 20 yıldır gönüllü çevre temizliği yapan Ahmet Yalçın, Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar tarafından ödüllendirildi.

Boyabat Sesi muhabirinin 23.07.2023 tarihinde yayınladığı "Ormanlardan 20 yıldır çöp toplayıp çevre temizliğine katkıda bulunuyor" başlıklı haber üzerine Ahmet Yalçın'ı Boyabat Belediyesi İtfaiyesi önüne davet eden Başkan Coşar, örnek bir davranış olarak yapmış olduğu çevre temizliği için kendisine teşekkür edip, plaket verdi.

Coşar, burada yaptığı açıklamada bu hususta duyarlı vatandaşların çoğalmasını istiyoruz diyerek "Çevre temizliği sadece belediyenin çalışmalarıyla kifayet etmiyor. Hepimize bireysel olarak düşen görevler var. Bu görevlerden birisi de temizliğe, çevreye duyarlı bir hareket, anlayış içerisinde olmamızın gerektiğine inanıyorum. Maalesef vatandaşlarımız bir çok yerde mesire alanlarında, parklarda yedikleri, içtikleri atıkları çöp kovalarına atmaları gerekirken oldukları yere bırakıyorlar. Bu da bizlere bir müslüman ve bir birey olarak yakışan bir tavır değildir. Ben inanıyorum ki ileride gençlerimizin, vatandaşlarımızın daha duyarlı olacaklarına dair şüphem bulunmamaktadır.

Ben tekrar, tekrar değerli çevre dostumuz Ahmet Yalçın'a teşekkür ediyorum, diyen Coşar, "Belediyemiz birim müdürlerimiz meclisimizce bu hemşehrimizi bir plaketle ödüllendirmeyi uygun gördük" diyerek Yalçın'a plaket verdi.

Coşar, vatandaşımızın evinde ne gibi ihtiyaçları olduğunu tespit ederek, kendisine yardımcı olacaklarını da söyledi.

Ahmet Yalçın da Başkan Coşar'a teşekkür ederek, "Başkanım ben yaptığım işi severek ve Allah rızası için yapıyorum. Şu an çok huzurlu ve mutluyum. İnşallah benim davranışım gençlereörnek olur. Ormanları çok seviyorum. Bu zamana kadar evlenmek kısmet olmadı, İnşallah bir kısmet çıkarsa evlenmek istiyorum." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 23:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal yavuz
Cemal yavuz - 10 ay Önce

Geçen gün Boyabat baz altı kayalıklarının önünden geçtim belediyenin koyduğu çöp konteynırı 20 gün sonra tekrar geçtim alınmamış dölmüş millet yere atmaya başlamış bende inanıyorumki ileride o gençler göreve gelecek ve işi hakkıyla yapacak

gercekci
gercekci - 10 ay Önce

bizim boyabat ta yaşayan kişiler pilaketten anlamaz odul olarak para verin gerisi laf

SIRADAKİ HABER

banner115