Boyabat'ta Geleneksel Okçuluk Toyu

Boyabat'ta Geleneksel Okçuluk Toyu

Boyabat'ta Geleneksel Okçuluk Toyu

Boyabat Belediyesinin ev sahipliğinde Gazanfer Boyabat Geleneksel Okçuluk Toyu, 28 Haziran Cuma günü İnönü İlkokulu Bahçesinde Saat:09.00’da düzenlenecek törenle start alacak.

Düzenlenecek olan turnuvaya bir çok sporseverin katılması bekleniyor.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Geleneksel okçuluk Türkiye’de son yıllarda büyük ilgi görmeye başladı. Türkiye’nin birçok şehrinde turnuvalar düzenlenmektedir. Adeta festival havasında organize edilen turnuvalara vatandaşlar büyük ilgi göstermektedir. Ata yadigarı geleneksel okçuluk sporunu Boyabat'ta her kesimden insana tanıtmak istiyoruz. Boyabat'ta bu alanda büyük bir toy kuruyor ve geleneksel hale getirmek için çalışma yürütüyoruz. İnşaallah başarılı olur ve hedefi ya Hak diyerek 12'den vururuz" diye konuştu.

Boyabat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz tarafından 28-29-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan "1. GAZANFER BOYABAT GELENEKSEL OKÇULUK TOYU" Saat:09.00-18.00 arası ziyaret edilebilecektir. Tüm halkımız davetlidir. Müsabakalara katılmak isteyenler Başvuru Formunu Belediyemiz Resmi İnternet Sitesinden temin edebilirler" denildi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138