Boyabat Şahin Halı Yıkama müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

Boyabat Şahin Halı Yıkama müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

Boyabat Şahin Halı Yıkama müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

Boyabat’ta uzun yıllardır Halı, Yorgan, Battaniye, Stor Perdi, Koltuk ve Yatak yıkama hizmeti veren ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Şahin Halı, Boyabat halı yıkama hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Boyabat halı yıkama telefon numarası : 0368 315 10 50 - 0541 412 94 14 

Halı yıkama nasıl yapılır ?

Halılar, birçok şekilde yıkanır ve eğer kullanılan halı yıkama tekniklerini bilmiyorsanız halınız için en iyi yöntemi seçmeniz zor olabilir. Çünkü yıkama yöntemleri, halının cinsine göre değişir.

Aşağıda size yardımcı olabilecek bazı halı yıkama yöntemleri verilmiştir.

Boyabat’ta adresten alınan halılar, halı yıkama tesislerine götürülerek bir dizi işlemlerden geçirilir. Öncelikle halıların toz alma işlemi yapılır. Sonra yarı otomatik ve boyabat otomotik halı yıkama makinaları kullanılarak halı yıkanır. Yıkama işlemini takiben durulanan halılar, kurutma odalarında kurutmaya bırakılır. Son aşamada temizliği kontrol edilen halılar, paketlendikten sonra teslim edilmeye hazır hale gelir.

Halıların derinlemesine yıkanması için en az 6 ayda bir uzman bir halı yıkama firmasına verilmesi gerekir. Halıları nasıl yıkadığı belli olmayan oto yıkama tesislerindense kaçınmak gerekir.

Boyabat Şahin Halı Yıkama Karacaören Mevkii

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2023, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115