LEZZET BÖREK BOYABAT ŞUBESİ AÇILDI

LEZZET BÖREK BOYABAT ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye genelinde 72 şubesi bulunan Lezzet Börek Boyabat Şubesi, düzenlenen törenle açıldı.

Dört aya yakın süredir hazırlık çalışmaları tamamlanan Lezzet Börek Boyabat Şubesi Adliye binası karşısındaki iki katlı iş yerinde dualar yapılarak açıldı. Kurdele kesimi ardından kurban kesimi yapılan açılışta ziyarette bulunan müşteriler hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Sinop'ta 3. şubesinin açılışı yapılan işletme sahibi Murat Kalyoncu gzetemize yaptığı açıklamada;

"Yaklaşık dört ay önce tadilatına başladığımız Boyabat Şubesini açtık. Boyabatlılar'ın beklediğine değecek değerli bir yatırım oldu. Yaklaşık 25 kişinin çalışacağı bir iş yeri oldu. Açılışını yaptığımız iş yerimizde her şey güzel, beklentilerimiz, umutlarımız var. 

Bu gün erken saatlerde yoğun bir kalabalık vardı. Tüm misafirlerimizi bekliyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur Boyabat'ımıza. Allah utandırmasın diyorum." ifadelerinde bulundu.

Haber Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022, 13:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murooo
Murooo - 1 yıl Önce

Fiyatlar Güzel İnşAllah Böyle devam eder, önemli bir sey daha var. İstihdam.. Gercekten düzgün çalışıp emekcilerinin emeğine saygı duyarak çalışırsa, o emekcilerin duası onlara yeter yıllarda aynı yerde esnaflık yapablirler, aksi takdırde Bu gün börekci olarka açılısını yapan firma yarın Corbacı olarak Köprübaşında hizmet verir, yanlış anlaşılmasın çorbacıyı küçük gördüğümden değil, bu tür işlerde emek vermek ve emekcinin hakkını gözetmek çok önemli,Haksızmıyım, Bir Boyabatlı MU. DEM......

GERÇEKÇİ
GERÇEKÇİ @Murooo - 1 yıl Önce

Boyabat ta kendilerini esnaf zanneden bazı fırsatçılar fiyatlara, bir baksın utansınlar.Bir bardak çay 7 lira çorba 35 lira nasıl oluyor bunlar bizleri sağılacak ......şey zannediyorlar sanki 36000 kira çalışanlarına asgari ücretin üzerinde maaş veriyorlar.Lezzet börek/e teşekkür ediyorum.

sodyum
sodyum - 1 yıl Önce

Boyabat a hayırlı olsun. açılışta belediye başkanı ve kaymakam neden yok? Çağırmadınız mı ,çağırdınız gelmediler mi ?

İmam
İmam - 1 yıl Önce

Yilbasindan sonra patlama yaptilar fiyatta.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138