Doç.Dr.Atılım Murat Boyabat'ta

Doç.Dr.Atılım Murat Boyabat'ta

Doç.Dr.Atılım Murat Boyabat'ta

Boyabat Ticaret Odası  eğitim çalışmaları kapsamında, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Atılım Murat, 30 Ekim 2019 Çarşamba Boyabat'ta seminer düzenledi.

İki oturumdan oluşan ve saat 16:00'da Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlayan etkinlik yaklaşık 4 saat sürüdü.

Enflasyon, büyüme, makro ekonomik göstergeler, kur ve faiz ilişkisi, cari açık, finansman, siyasal istikrar, işsizlik ve bütçe dengesi gibi iç piyasa konuları ile birlikte uluslararası ekonomik ilişkiler ve bunların ülkemize yansımaları hakkında da bilgiler veren Doç Dr. Atılım Murat, yatırım yapmak isteyenlere de tavsiyelerde bulundu.

Karşılıklı soru-cevap ve sohbetler ile interaktif bir ortamda gerçekleştirilen seminer sonunda kısa bir açıklama yapan Boyabat TSO Başkanı Orhan Çakır "Üyelerimizden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda eğitim faaliyetlerimiz devam edecek. İçerik ve anlatım olarak Atılım hocamız çok güzel bir program gerçekleştirdi. Ayrıca etkinliğimize katıldıkları için Boyabat, Saraydüzü, Gerze ve Dikmen Kaymakamlarımıza ve savcılarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138