Boyabatlı Marangozlar Murat Yükselecek ile  devam dedi

Boyabatlı Marangozlar Murat Yükselecek  ile  devam dedi

Boyabatlı Marangozlar Murat Yükselecek ile devam dedi

Boyabat Marangozlar Odası Başkanı Murat Yükselecek, tek listeyle girdiği seçimde üyelerin teveccühüyle yeniden başkanlığa seçildi.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Salonu'nda divan başkanlığını Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan'ın yaptığı Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan kongresinde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet ve gelir gider raporları okundu.

12 yıldır odanın başkanlık görevini sürdüren Murat Yükselecek ve yönetim listesinin tek aday olarak katıldığı seçimde 73 geçerli oyun tamamını alarak yeniden başkanlığa seçilen Yükselecek ve listesindeki üyeler güven tazeleyerek odanın yönetimine devam etme hakkı kazandılar.

Yükselecek, sonuçların açıklanmasıyla yaptığı açıklamada kendisine duyulan güven için üyelerine teşekkür edip, daha güzel hizmetler için omuz omuza birlik ve beraberce başarılı işlere imza atacağız dedi.

Başkan Yükseleecek, 12 yıldır gerçekleştirdiği hizmetleri anlatıp, en önemli hayalimin gerçekleşecek olması en büyük mutluluğumdur diyerek, "2013 yılında marangozlar sitemizin olması için girişimlere başladım, çok zor bir süreçten geçtik, pes etmedik. Üyelerimizim marangozlar sitesinde kendi dükkanlarında çalışmalarını istedik. Şükürler olsun ki geçen yıl temelini attığımız ve inşaatı devam eden marangozlar sitemizdeki dükkanlarımıza taşındığımız zaman mutluluğumuz daha da artacaktır. Benim hizmete devam etmem için verdiğiniz destekler için tekrardan teşekkür ediyor, helalinden bol kazançlar diliyorum" dedi.

Kongreye Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, ilçedeki oda başkanları, marangoz esnafları ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2022, 19:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
nuri
nuri - 2 yıl Önce

kirasını inkar edip ayriyetten encümen olan arkadaş boyabat böyle insanlara emenet hayret erkek delikanlı olur zerre kadar haysiyet varsa istenmeyen yerde durmazsın bu işin sonu hüsran er veya geç

SIRADAKİ HABER

banner115