Taekwondocuların sınav heyecanı

Taekwondocuların sınav heyecanı

SARAYDÜZÜ TAEKWONDOCULARININ SINAV HEYECANI

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Saraydüzü Belediye Başkanlığı koordinesinde Haziran ayında başlayan “Saraydüzü Taekwondo Okulum” proje kapsamında çalışmalarına devam eden Saraydüzü’lü taekwondocular Türkiye Taekwondo Federasyonu talimatlarına göre Boyabat’ta gerçekleşen  kuşak sınavda başarılı olup bir üst kemere sahip olma heyecanını yaşadılar. Yapılan sınavda, sporcular istenilen teknikleri başarı ile yerine getirmelerinin sonucunda bir üst kuşak seviyesine terfi ettiler. Terfi eden sporculara başarı belgeleri ve yeni kuşakları Boyabat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Usta, Boyabat Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Maviş, Saraydüzü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Rafet Ağan, Taekwondo Antrenörü Zeynep Koçoğlu ve Sınav Komisyon Başkanı Barış Tosun tarafından verildi.

TAEKWONDO SPORUNU SEVİYORUZ VE ALT YAPISINA ÖNEM VERİYORUZ

Saraydüzü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Rafet Ağan, sınav sonunda yaptığı açıklamada; “Taekwondo alt yapısına her zaman önem veriyoruz. Taekwondo sporunun ilçemiz çocuklarına katacağı değerler ile Türk Taekwondosuna katma değerler kazandırmak hedefimiz. Bu misyonla Boyabat’ta yaklaşık 4 yıl önce başlayan Taekwondo Okulu projesini model alıp, Saraydüzün’de başlayarak alt yapı çalışmalarına başladık. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Öncelikle bu projenin gerçekleşmesi için çaba harcayan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanım Hasan Peker, Boyabat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Usta, As Başkan Mehmet MAVİŞ’e, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş’a ve Boyabat, Saraydüzü ve Durağan İlçelerinde Türk sporuna ve Türk Taekwondosu için fedekarca emek veren Taekwondo Antrenörümüz Barış Tosun’a çok teşekkür ederim.   

SARAYDÜZÜ’nde TAEKWONDOYA İLGİ OLDUKÇA FAZLA
 

Sinop’un güzide İlçelerinden Saraydüzü'nde taekwondoya ilginin fazla olmasının gelecek adına sevindirici olduğuna vurgu yapan Başkan Ağan; “Ailelerimizin çocuklarını hem spor, hem de Taekwondonun temeli olan saygı, sevgi ve disiplin için tercih ettikleri bir branş Taekwondo.. Sporda başarının baş mimarlarından velilerimize de bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Taekwondo çalışmaları Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Saraydüzü Türkaylar Ortaokulu Spor Salonunda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri devam etmekte olup, kursa kayıt 7-15 yaş her vatandaş kurslardan ücretsiz faydalanabilecektir.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2020, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138