Sinopspor, mali sıkıntısını masaya yatırdı 

Sinopspor, mali sıkıntısını masaya yatırdı 

Sinopspor, mali sıkıntısını masaya yatırdı 

Sinopspor Kulübü tarafından, Sinop'taki STK ve siyasi parti temsilcilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Toplantıda, parasal sıkıntı yaşayan kulübün mali durumu ele alınarak, Sinop'un tüm dinamiklerinden destek istendi. 

80's & 90's Cafe'de düzenlenen Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, MHP Sinop İl Teşkilat Başkanı Okan Erbul, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ile Sinop'ta faaliyet gösteren oda ve derneklerin başkanları katıldı.  Programda konuşan ve Sinopspor'un çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, tüm katılımcılara davete icabet ettikleri için teşekkür etti. 2020 yılında Sinopspor'un 50. yılını kutlayacaklarını hatırlatan Özhan, kulübün büyük ölçüde mali sıkıntı içinde olduğunu söyledi. Ayhan Özhan: "Biz 4 yıldır yönetim kurulu arkadaşlarımızla kaba tabirle bu işi ite-kaka götürmeye çalışıyoruz. Bu zamana kadar belediyemizce tahsis edilen eski otogarın olduğu yerde bir otoparkımız var. Oradan bir gelirimiz ve sizler gibi dostlarımızın katkılarıyla kulübümüzün faaliyetlerini sürdürüyoruz. Burada bu sıkıntılarımızı masaya yatırmak istiyoruz. Şu anda Sinop burada. Kentimizde 50 bin kişi yaşıyorsa, işte bu insanları sizler temsil ediyorsunuz" dedi. 

ACİLEN 70 BİN TL'YE İHTİYAÇ VAR 

28 Nisan tarihinde düzenlenecek olan baraj maçı öncesi acilen bir kaynağa ihtiyaç duyduklarını dile getiren Kulüp Başkanı Özhan: "Burada bulunmamızın asıl amacı, biliyorsunuz bu hafta Çarşamba maçıyla ligimiz bitiyor. Ayın 28'i gibi statü gereği ligi 2. de bitirsen, 12. de bitirsen baraj maçı yapmak zorundasın. O yüzden Boyabat takımıyla baraj maçı yapacağız. Baraj maçı bizim için önemli. 28'inden önce acilen 60 ila 70 bin TL civarında çocuklara pirim ve diğer harcamalarımız için bir para gerekli. Bunun temini noktasında sizlerden destek bekliyoruz. Sinopspor böyle toplamayla değil, kurumsallaşıp belli akarların oluşması ve kaynaklarla devam etmemiz gerekiyor. Bu konuda tüm yetkililerin, siyasilerim ve sizlerle bir çalışma yapacağız" diye konuştu.

-Haber Merkezi


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115