Serbest stil güreş müsabakalarına Boyabat damgası

Serbest stil güreş müsabakalarına Boyabat damgası

Serbest stil güreş müsabakalarına Boyabat damgası

U17 ve U20 yaş kategorisi kadınlar serbest stil güreş müsabakaları seçmeleri Sinop il merkezinde yapıldı. Yapılan müsabakalara Boyabatlı güreşçiler damga vurdu. Boyabat Eğitim Spor güreşçileri  antrenör Erkan Gür yönetiminde bir çok dalda şampiyonluk aldı.

U -20 Kadınlar kategorisinde 50 kg Şaziye Gündüz ( Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ), 53 Kg Rahime Tekdemir ( Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ), 57 Kg  yine Rahime Tekdemir, 59 Kg’da Büşra Tekdemir ( Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi / Spor Yöneticiliği )

U-17 Kadınlar kategorisinde ; 36- 40 Kg Şaziye Gündüz ( Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ), 43 Kg Kübra Karabudak ( Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ), 46 Kg’da Elanur Okur ( Boyabat Mehmet Akif Ersoy Lisesi ), 49 Kg Tuğba Karaman ( Boyabat Mehmet Akif Ersoy Lisesi ), 53 Kg Yağmur Şimşek ( Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ), 57 Kg Gizem Beyza Gülen ( Boyabat İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ), 61 Kg Şirin Dereli (Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi),

Ümitler Kategorisinde Yaren Tüysüz (Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Gamze Güney ( Boyabat Atatürk  Ortaokulu) şampiyon oldular.

Şampiyona güreşçiler Sinop ilini temsilen Yozgat’ta yapılacak olan u17 ve u20 yaş kategorisinde  Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115