Merkez ve ilçelere 100 adet basketbol potası

Merkez ve ilçelere 100 adet basketbol potası

Merkez ve ilçelere 100 adet basketbol potası

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’ta merkez ve ilçelere 100 adet basketbol potası kazandırıldığını müjdeledi. 

Sinop’ta sporun tabana yayılması amacıyla başlatılan “Yer Gösterin Pota Yapalım” projesi kapsamında, 48 farklı alana 100 adet basketbol potası kuruluyor. Projede ilk basketbol potaları Gelincik Ortaokulunun bahçesine kurularak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

POTALARIN MONTAJI DEVAM EDİYOR

Spor Toto ile yapılan protokol kapsamında Sinop ve ilçelerindeki köy, mahalle, okul, park ve spor alanlarına kazandırılacak 100 adet basketbol potasının montajına başlandığını belirten Maviş, potaların kısa sürede gençlerin hizmetine sunulmuş olacağını ifade etti. 

YENİ DEV ADAMLAR SİNOP’TAN YETİŞSİN DİYE…

En büyük amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve basketbolun yeni yıldızlarını yetiştirmek olduğunu kaydeden Maviş, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Muharrem Mehmet Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ediyorum” dedi.

SPOR YATIRIMLARINDA ALTIN YILLAR

Açıklamasında Sinop’un spor yatırımlarında altın yıllarını yaşadığını belirten Maviş, “Gençlerimiz en kıymetli varlığımız. Bu noktada son yıllarda şehrimize sayısız spor tesisi kazandırdık. Bugün gençlerimiz modern tesislerde geniş imkanlara sahip olarak sporlarını yapabiliyor. Diğer yandan bu yatırımlarla Sinopumuzu spor turizminde de ülkenizin göz bebeği haline getirdik” değerlendirmesinde bulundu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2022, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115