Boyabat'ta Tekwando Kuşak Terfi Sınavı Gerçekleştirildi

Boyabat'ta Tekwando Kuşak Terfi Sınavı Gerçekleştirildi

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun kuşak sınavı talimatları gereği Sinop Tekvando il temsilciliğinin gözetiminde 2019 Yılı 2. Dönem Tekvando Kuşak Sınavı gerçekleştirildi. 

Boyabat Necmettin Erbakan Spor Salonunda gerçekleştirilen sınava Boyabat Gençlik ve Spor Kulübü üyesi 103 sporcu katılarak bir üst kemere terfi için çaba gösterdiler. 

Milli Takım Tekvando Antrenörü ve Sinop İl Temsilcisi Şaban Değirmenci AA muhabirine yaptığı açıklamada gerçekleştirilen kuşak sınavlarının, sporcuların kuşak sınavına hazırlanmak adına motivasyonlarının arttırılması, beceri seviyelerinin tespit edilmesidir, dedi. 

Değirmenci, sözlerine devamla "Sporcuların sınav heyecanını yaşayarak, ileride daha önemli sınav müsabakalarına hazırlamak ve müsabık seviyesine ulaşmak için geçireceği evreleri tamamlaması amaçlanmaktadır. 

Beyaz kemerden siyah kemere gelene kadar sporcunun altyapı eğitimini tamamlamak amacıyla her 4 ayda bir gerçekleştirilen kuşak sınavı ile bir üst seviyeye terfi etmek için çalışma yaparak sporcularımızı teknik ve taktik yönüyle geliştirmektir. 

Sınava giren tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Emeklerinden dolayı sınav komisyonu başkanı Barış Tosun hocaya teşekkür ediyorum"
dedi.

Program plaket sunumu ve hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

Kuşak Sınavı programına Tekvando Sinop İl Hakem Kurulu Başkanı Dr. Fatih Şahin, Sınav Komisyonu Başkanı Barış Tosun, Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, Boyabat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Usta ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. 

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138