Boyabat'ta "Spor ve Oyun Şenliği" yapıldı

Boyabat'ta "Spor ve Oyun Şenliği" yapıldı

Boyabat ilçesindeCumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında "Spor ve Oyun Şenliği" etkinliği gerçekleştirildi.

Boyabat Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen programda daha çok çocuklar ve gençlere yönelik çeşitli spor dalında yarışmalar ve oyunlar oynandı. 

Şenliğe gelen İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, çocuklarların oyun ve yarışmalarını izleyip, bazı oyunlara da katıldılar. Çocuklar ve velileriyle sohbet eden Yılmaz, böyle anlamlı bir günde sizleri görmekten mutlu oldum, hem derslerinizde hemde sportif ve kültürel etkinliklerde başarılar diliyorum, dedi.

Gazetecilere etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Boyabat Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Erdem, Cumhuriyetin 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 

"Biz de Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak çocuklarımızın, sporcularımızın ve gençlerimizin her daim yanındayız. Bugün de bir ilki yaşatalım istedik. Spor ve oyun şenliğini Boyabat'ımızın bu güzide güzel mekanında kutlayalım dedik. Hem geleneksel oyunları, çocukluğumuzda oynadığımız oyunları yarınlara aktarmak, hem de profesyonel kurslarımızın birer küçük prototipini yapıp kurslarımıza gençlerimizi davet etmek istedik. Yarın da inşallah Cumhuriyetimizin 100. yılında  ilçe merkezinden Salar köyündeki tarihi Kaya Mezarları'na devamında  tabiat anıtı Bazalt Kayalıklarına kadar tarih ve doğa ile içi içe bir yürüyüş yapacağız." dedi.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115