Boyabat'ta "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi etkinliği

Boyabat'ta "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde çeşitli faaliyetlerle yapılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında Boyabat Gençlik Merkezi üyeleri tarafından gençlere yönelik etkinlik gerçekleştirildi.

Boyabat Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen proje kapsamında beş yüz civarında öğrencinin katıldığı etkinlikte geleneksel sanatlar, gönüllülük faaliyetleri, kültürel ve sportif oyunlar ve yarışmalarda bir araya gelerek halka açık meydanda sosyalleşme çalışmaları yapıldı.

Etkinliği ziyaret eden İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, çocuklarla sohbet edip, hatıra fotoğrafları çektirdiler. Etkinliği düzenleyen Boyabat Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Boyabat Gençlik Merkezi Müdürü Halil Emre Kaya, gençlerimizi sosyal medya bağımlılığından kurtarmak istiyoruz dedi.

Kaya, yaptığı açıklamada "81 ilimiz ve ilçelerimizde olduğu gibi Boyabat Gençlik Merkezi olarak "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana " projemiz kapsamında günümüz gençleri için sorun haline gelen tablet, telefon, sosyal medya vb. bağımlılıkların önüne geçilmesi amacıyla "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" diyerek gençlerimizle tüm bu bağımlılıklardan uzak, kent meydanında buluştuk. Beş yüz civarında öğrencilerimiz, gençlerimiz, arkadaşlarıyla buluştular, yeni arkadaşlıklar edindiler ve doyasıya eğlendiler.

Proje kapsamında gençlerimizle halat çekme, çuval yarışı, yüz boyama, müzikal çocuk oyunları, vakumlu ok atışı, matrak oyunu gibi geleneksel ve çocuk oyunlarıyla gençlerimizi karşıladık. Birlikte oynadık. Bundan sonra da tüm gençlerimizi gençlik merkezimize davet ediyor, birlikte sosyal etkinliklerimize katılmalarını istiyoruz" dedi

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2022, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115