Boyabat'ta kurumlar arası futbol turnuvası şampiyonu penaltılarla belirlendi

BOYABAT KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU PENALTILARLA BELİRLENDİ

Sinop ilçesi Boyabat Belediyesi tarafından 1 Kasım'da başlayan dört grupta toplam 14 takımın mücadele ettiği "Kurumlar arası halı saha futbol turnuvası" şampiyonluğunu Boyabat Müftülüğü kazandı.

Boyabat Belediyesi Halı Saha tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalarda finale yükselen takımlardan Boyabat Belediyesi ile Boyabat Müftülüğü şampiyonluk için mücadele etti.

Maçın 50 dakikasının 1-1 sonuçlanması üzerine şampiyonluk penaltılara kaldı. Penaltı atışlarında İlçe Müftülüğü futbol takımı Boyabat Belediyesi futbol takımını 6-5'lik sonuçla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Üçüncülük maçında mücadele eden takımlardan Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi takımı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımını 50 dakikada 4-4'lük sonuçla beraber kalarak, maç sonunu penaltılara kaldı.

Penaltı atışlarında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-9 sonuçla Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi takımına galip gelerek turnuvanın 3.'ü oldu.

Şampiyon ve dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Belediye Başkanı Coşar, turnuvaya katılan tüm  kamu kurum takım centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.

Coşar, açıklamasında "Elbette ki her müsabakanın bir sonucu olacaktı. Ancak kazan dostluk oldu. Tabii ki müftülükten emekliyim, başkan olarak ta belediyedensorumluyum. Gönlüm isterdi ki, belediye kazansın. Ancak güzel oynayan, hak eden kazandı. Burada kaybeden yok, hepsinin kazandığına inanıyorum. Bu dostluğun devam etmesini diliyorum. Tüm takımlarımızı kutluyorum. Bu etkinliği fikriyattan fiiliyata dönüştüren başta belediye başkan yardımcımız Hüseyin Ceylan Bey başta olmak üzere, tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Turnuvayı İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, CHP İlçe Başkanı Mehmet Alarslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Cihan Tosunoğlu, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Hüseyin Matuk, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, Boyabat 1868 Spor Kulübü teknik heyeti ve futbolcuları, belediye ve müftülük personeli ve sporseverler izledi.  

Mahmut Coşkun 


 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 13:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Kılıçaslan
Mustafa Kılıçaslan - 1 yıl Önce

İmamlar sadece namaz kıldırmak için değil sosyal tüm faaliyetlerini yapıyor ama KOT kafalı insanlar onları bilemiyorum yaşasın imamlar

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138