Boyabat'ta 100. Yıl Kurumlar Arası Voleybol Cumhuriyet Kupasını ormancılar kazandı 


Boyabat'ta 100. Yıl Kurumlar Arası Voleybol Cumhuriyet Kupasını ormancılar kazandı 

Boyabat ilçesinde 100. Yıl Cumhuriyet Kupası dolayısıyla yapılan kurumlar arası voleybol turnuvasının şampiyonluğunu Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü takımı kazandı..

Boyabat Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonunda 4 grupta 19 takımın katılımıyla düzenlenen 2023 yılı Kurumlar Arası Voleybol Cumhuriyet Kupasını final maçında Dumlupınar İlkokulu'nu 3-1 yenen Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü takımı kazandı.

2 Ekim'de başlayıp 26 Ekim'de sona eren Turnuvanın 2.'si Dumlupınar İlkokulu olurken, yarı finalde İlçe Emniyet Müdürlüğü takımını 3-0 yenen Boyabat Belediyespor da turnuvanın 3.'sü oldu.

Turnuvanın bitiminde İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan ve Boyabat Orman İşletme Müdürü Evren Faik Ayran turnuvanın ilk üçe giren takım oyuncularına madalyalarını verdiler.

Kaymakam Yılmaz turnuvaya katılıp ter döken tüm sporcularımızı kutluyorum diyerek, "Önemli olan böyle anlamlı turnuvaya katılmak, kurumlar arası sevgi ve saygıyı pekiştirmek çok kıymetliydi. Elbette her yarışmanın galibi, mağlubu olacaktır. Gördük ki tüm takımlarımız turnuvayı centilmence, sportmence tamamladılar. Hepsini tek tek kutluyorum." dedi. 

Turnuva hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 19:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115