Boyabat derbisinde gülen taraf Çeltikspor oldu

BOYABAT DERBİSİNDE ÇELTİKSPOR 5 SARYEŞSPOR 1

İki Boyabat takımının derbisinde Çeltikspor, Saryeş takımını 5-1 yendi.

Sinop Amatör Küme’de ligin üçüncü haftasında 8 Ocak 2023 Pazar günü Boyabat Daylı Stadında Boyabat Çeltikspor ile Boyabat Saryeşspor Boyabat derbisinde karşılaştılar.

Boyabat Çeltikspor ilk golu 7. dakikada 1O numaralı oyuncusu Yakup'un ayağından kazandı. 2. ve 3. golü 14. ve 18. dakikalarda Mert'in ayağından, 4. golü 32. dakikada penaltıdan Oktay'ın ayağından, 5. golü de yine penaltıdan uzatma dakikalarında Ahmet'in ayağından kazandı.

Saryeş takımı kazandığı bir penaltıyı gole çeviremezken tek golünü 68. dakikada Talha'nın ayağından kazandı.

Alınan sonuçlardan sonra Sinop Amatör Küme’de ligin üçüncü haftasında Boyabat Çeltikspor 6 puanla 4. sıraya yükselirken, Boyabat Saryeşspor sıfır puanla 7. sırada kaldı.

Maçı izleyen İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz , maç sonunda her iki takımın soyunma odasına giderek teknik heyeti ve oyuncuları tebrik edip başarılar diledi.

Her iki takım teknik hocasına maçı değerlendirmek için mikrofonumuzu uzattık, Çeltikspor teknik heyeti maçı 5-1 kazanmalarına rağmen oynanan oyundan memnun olmadıklarını belirterek, konuşmak istemediklerini belirttiler.

Saryeş takımı hocası Tekin Sönmez maçı değerlendirirken yeni bir takım olduklarını, takımın tecrübe ve antreman eksiklileri olduğunu ama ileriye dönük olarak daha iyi bir takım olacaklarını belirterek,

"Oyuncularımız  her hafta daha iyi olacaklar. Bu gün bireysel hatalardan haketmediğimiz goller yedik. Bizim hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmek. Bizim hedefimiz büyük takım olmatan çok, çocuklarımıza sahip çıkmak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Güzel bir maç oldu, daha iyi maçlar oynayacağımıza inanıyoruz. Haftaya burada Sinop Tersanespor'la oynayacağımız maçta daha iyi olacağız. Bu gençlere sahip çıkalım, kötü sonuçlar alsak bile desteğe devam edelim. Çeltikspor'u da tebrik ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115