Boyabat 1868 Yönetiminden açıklama '' Tek Hedef 3.Lig''

Boyabat 1868 Yönetiminden açıklama '' Tek Hedef 3.Lig''

Boyabat 1868 Yönetiminden açıklama '' Tek Hedef 3.Lig''

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta yer alan ve Sinop'u temsil eden Boyabat 1868 Spor yönetim kurulu yeni  dönem için hedeflerini açıkladı.Yapılan açıklamada bu sezonki tek hedefin 3.lig olduğu belirtildi.Açıklamada şu ifadelere yer verildi ''Kurulduğu ilk yıl amatör ligde şampiyon olan ve BAL ligine yükselen takımımız bilindiği üzere 2. yılında ilini ve ilçesini BAL ligi ile birlikte Türkiye kupasında temsil etmiştir. Bu yıl hedefini 3. ligi açıklayan kulübümüz bu doğrultuda çalışmalara başlamıştır. Külümüzün transfer çalışmaları şehrimizin daha önce amatörde ve BAL liginde tecrübe kazanmış deneyimli bir ekiple birlikte yürütülmektedir.
Kuruluş amacı şehrimizdeki gençlerimizin spor yapmalarını ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olan Boyabat1868 spor kulübümüz daha ikinci yılında şehir ekonomisine de önemli katkı sağlamıştır. Yaklaşık 10 şehir takımının ilçemizde konakladığı geçen yılda katkı 3.lige çıkmamızla birlikte daha da yüksek seviye çıkacaktır. Ayrıca sporun tanıtıcı ve birleştirici gücü bizlere daha çok güç katacaktır.

Bu yıl İstanbul ve Boyabat'ın önemli iş adamlarının ve vefakar spor sevdalarının oluşturduğu yönetimimizle ve sizlerin desteği ile 3.lige çıkacağımıza inancımız tamdır.''

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
HAYDAR CİVELEK
HAYDAR CİVELEK - 3 yıl Önce

ZOR BİRAZ LAKİN BAKACAAZ

SIRADAKİ HABER

banner115