Boyabat 1868 Spor'un yeni başkanı Vahdet Erdoğan oldu

Boyabat 1868 Spor'un yeni başkanı Vahdet Erdoğan oldu

Boyabat 1868 Spor'da başkan değişikliği


Vahdet Erdoğan Boyabat 1868 Spor'un yeni başkanı oldu.

Boyabat 1868 Spor'da Vahdet Erdoğan Dönemi resmen başladı.18.01.2020 günü gerçekleşen olağanüstü kongrede başkan değişikliği yaşandı.Vahdet Erdoğan kulubün yeni başkanı oldu. Gerçekleşen olağanüstü genel kurulda Ali Koca görevi Vahdet Erdoğan'a devretti.

Boyabat 1868 Spor kuruluştan bu yana başkanlık görevini yürüten Ali Koca,gerçekleşen olağanüstü genel kurul öncesinde sağlık nedenlerinden dolayı  aday olmayacağını açıklamıştı.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve yeni başkanı Vahdet Erdoğan tarafından 1.5 senedir kulüp başkanlığını yürüten Ali Koca'ya plaket takdim edildi.

Vahdet Erdoğan Kimdir ?

1979'da Sinop - Boyabat'ta doğdu.

İlkokulu Boyabat'ın Cumakayalı İlköğretim Okulu okudu. Daha sonra Üsküdar İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Lise eğitimini sürdürürken MGV Üsküdar İHL Okul sorumluluğunu üstlendi.

Halkla ilişkiler ve Reklamcılık alanında lisans eğitimini tamamladıktan sonra reklam, tanıtım, organizasyon ve araştırma konularında özel sektörde çalıştı.

2003 yılından itibaren faaliyet gösteren Greenart Reklam'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüttükten sonra, Greenart Group bünyesinde yer alacak Argetus Araştırma Şirketi, Bizim Bölge Gazetesi, Hayat Çekmeköy Dergisi, www.bizimbolgehaber.com (Bölgesel-Yerel Haber) ile www.boldhaber.com (Ulusal Haber) markalarını da kurarak yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor.

Greenart Group bünyesinde makro ölçekli projeleri hayata geçirerek, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde tamamlanan "Biz O'nu Çok Sevdik Siyer Yarışması" ile "Merhamet ve Adalet" temalı kısa film yarışmalarını organize etti.

Aynı zamanda siyaset faaliyetlerinde bulunarak önce AK Parti Çekmeköy Belde Başkanlığında Gençlik Kolları Kuruculuğu ve Tanıtım Medya Birim Başkanlığını yürüttü.

Siyaset alanındaki faaliyetlere, 2002-2009 yılları arasında AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği,2009-2011 yılları arasında AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı, 2011-2012yılları arasında Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığı, 2012-2013 yılları arasında Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim Başkanlığıve 2013-2014 yılları arasındaise Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı yaptı.

Öte yandan ve sivil toplum faaliyetlerine de ilgi göstererek, SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği) Çekmeköy Şube Başkanlığı ile Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Türkkızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı'nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu

-Haber Merkezi
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115