Boyabat 1868 Spor ligden çekildi

Boyabat 1868 Spor ligden çekildi

Boyabat 1868 Spor ligden çekildi

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Boyabat 1868 Spor ligden çekildiğini açıkladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grupta mücadele eden Sinop temsilcisi Boyabat 1868 Spor Kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile BAL liginden çekildiklerini açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ‘’  Çok üzgünüz. BAL Liginden çekiliyoruz! 

2018 yılında Sinop sporuna yeni bir soluk ve yeni bir heyecan getirmek, gençlerimizi spora özendirmek, kötü alışkanlıklardan alıkoymak, ilimizin ve ilçemizin tanıtımına destek olmak gibi misyonlar ile kurulan Boyabat 1868 Spor Kulübümüz, 2018-2019 futbol sezonunda Sinop Süper Amatör Liginde şampiyon olarak ilçemize 10 yıl sonra şampiyonluğu getirdi. Play out mücadelesinde Sinopspor’u yenerek Bölgesel Amatör Lige Yükseldik.

2019-2020, 2021-2022, 2022-2023 dönemlerinde Bölgesel Amatör Liginde ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen mücadeleyi sergiledik.

Ayrıca Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden kulübümüz, Türkiye Süper Liginde şampiyonluk görmüş Bursaspor’u sahasında yenerek adından çokça söz ettirmiş ve Türkiye’de ilimiz ve ilçemizin konuşulmasını sağlamıştır. Yine, süper lig takımlarından Çaykur Rize Spor ile Türkiye Kupası 3'üncü turunda mücadele eden Boyabat 1868 Spor kulübümüz, bu kulvarda ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Üzülerek belirtiyoruz ki, bunca mücadeleye rağmen bugün geldiğimiz noktada; tutulmayan sözler, açılmayan telefonlar, ciddi oranlarda artırılan maliyetler, bir forma alıp destek vermemek için kapılardan kovulan gençlerimiz, İstanbul’da bağışçımız tarafından yapılan formaların ilçemize ulaştırılması sırasında bile şehrimizin otobüs firması tarafından alınan yüksek ücret gibi saymakla bitmeyen olumsuz yaklaşımlar bizi farklı bir karara zorladı.Sonuç olarak, kıymetli hemşehrilerimiz biz ligden çekildik. Tüm futbolcularımıza lisanlarını teslim ettik. Bundan sonra da gücümüz yettiğince alt yapı çalışmalarına devam edeceğiz, Boyabat için çabalayacağız.

Bu zamana kadar, Bölgesel Amatör Lig serüvenimizde bize destek veren ve bağış yapan herkese, Kulüp Başkanımız Murat Erkan’a, her zaman olduğu gibi bu sezon da takımı için elinden geldiğince her şeyi yapan önceki dönem başkanımız ve Onursal Başkanımız Vahdet Erdoğan’a teşekkür ederiz. Saygılarımla”.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 12:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Kılıçaslan
Mustafa Kılıçaslan - 6 ay Önce

Şehrin evlatları yerine başka futbolcuları transfer ederek başarı gelmiyor.
En kolay iş açıklama yapıp birilerini suçlamak tır. Boyabatin en büyük camiası çeltik spordur. Bundan sonra destek oraya verilmelidir.

Sade Vatandaş
Sade Vatandaş - 3 ay Önce

Yazık olmuş iyi bir takımdı neden bir şehir kendi takımına sahip çıkmaz ki bir forma almanın ne gibi bir zararı olur o şehirde hiç mi kalbur üstü insan yok araları istif edeceğinize biraz da çevrenize yararınız olsun kimse öbür tarafa para getiremiyor haberiniz olsun

SIRADAKİ HABER

banner115