Boyabat 1868 Spor ilçede coşkuyla karşılandı

Boyabat 1868 Spor ilçede coşkuyla karşılandı

28 Eylül Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor’u eleyerek bir üst tura adını yazdıran Boyabat 1868 Spor ilçede coşkuyla karşılandı.

Bölgesel Amatör Lig’de Sinop’u temsil eden  Boyabat 1868 Spor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda 1074 Çankırıspor’dan sonra ikinci lig ekibi Bursaspor’u mağlup ederek üst tura yükselmesi Boyabat’ta coşkuyla karşılandı. Takımın Bursa’dan Boyabat’a dönmesiyle birlikte  15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezin’nde  davul zurnalı karşılama programı düzenlendi. Takımı çiçeklerle karşılayan Boyabat İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu oyuncuları tek tek kutladılar.

Otobüs içerisinde şehir turu atan sporcular taraftarları selamlarken vatandaşlardan büyük destek gördüler. Şehir turu sonrasında Kültür Merkezi önüne gelen futbolcular ve teknik heyet davul zurna ekipleri, meşaleler ve havai fişeklerle kutlandılar.

Boyabat 1868 Spor Teknik Direktörü Kayhan Akbay ‘’ Bizleri karşılamaya gelen herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın varlığı bizlere güç veriyor. Galibiyet bizleri destekleyenlere armağan olsun. ‘’ ifadelerini kullandı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 20:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Kılıçaslan
Mustafa Kılıçaslan - 2 yıl Önce

16 yaşında ki topçular ile oynadılar ismi büyük kendi küçük Bursaspor. Fazla havaya girmeyin takım çok kötü özellik ile o 9 numara topçu ise vay haline Boyabat ın

SIRADAKİ HABER

banner115