Boyabat 1868 Deplasmanda Altın Puan

Boyabat 1868 Spor ezdi geçti.

Boyabat 1868 Deplasmanda Altın Puan

Boyabat 1868 Deplasmanda Altın Puan

Boyabat 1868 Spor ezdi geçti. 09 Şubat 2019 Cumartesi günü Sinop Amatör Küme maçında Boyabat 1868 Spor deplasmanda Sinop İl Özel İdare Spor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Ahmet Onur, ve Tİmur'un golleriyle 2-0 öne geçen Boyabat1868, bulduğu erken goller sonrasında kontrollü oyun oynadı. İlk yarının son dakikalarında Sinop İl Özel İdare Spor, şans eseri bulduğu golle umutlandı.

İkinci yarıya da hızlı başyalan Sarı lacivertli temsilcimiz Fatih'in golü ile durumu 3-1'e getirdi.

3-1'den sonra Sinop Özelidare taraftarları Boyabat 1868 taraftarlarınına ağır derece küfür ve tahrik edici sözler söyleme başladı. Kısa sürede olsa tribünlerde gerginlik yaşandı.

Tribünde ki gerginlik, sahaya da yansıdı.  Sinop Özelidarespor'un 4 numaralı oyuncusunun hakemlerin üzerine yürümesi ile kırmızı kart gördü. Kırmızı kart gören oyuncu yan hakeme ağır hareketlerde bulundu ve sahayı karıştırdı. Oyun yeniden başladığında ise Sinop İl Özel İdare Spor bir gol bularak aradaki farkı 1'e düşürdü. 

Sinop İl Özel İdare Spor, sahada 10 kişi kalmalarına rağmen dirençli ve hırslı futbol oynadılar. Ancak Uğur Vural'ın iki tane harika golüne engel olamayınca durum 5-2 oldu. Son dakikada Sinop İl Özel İdare Spor 1 gol daha buldu ve karşılaşma 5-3 Boyabat 1868 spor'un üstünlüğü ile sona erdi. Sinop'lu futbol severler, Boyabat 1868 Spor'un bu ve diğer maçlarda hakem kararları ile çok darbe aldığını itiraf etti. Herşeye rağmen deplasmanda altın değerinde 3 puan alan takımımız ilk yarıyı 16 puan ile namağlup olarak lider bitirdi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 19:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep Demirci
Recep Demirci - 5 yıl Önce

Şampiyonluğa emin adımlarla. Taraftarımızdan bir ricam var öndeyken rakip takımla ve seyirciyle inatlasmamak lazım. Öndeyiz eğlencenize bakın boş verin rakibi ve taraftarını....

Bir taraftar
Bir taraftar - 5 yıl Önce

Merak ediyorum kim küfür etti

SIRADAKİ HABER

banner115