Birlikte Kazandık Birlikte Kutlayalım

Birlikte Kazandık Birlikte Kutlayalım

Boyabat 1868 Spor Başkanı Ali Koca Teşekkür Etti

Boyabat 1868 Spor başkanı Ali Koca vatandaşları Şampiyonluk kutlaması gecesine davet ederek şampiyon tamamlanan sezonu değerlendirdi.

Şampiyonluğun kolay olmadığını bu yolda bir çok sıkıntı ile mücadele edebilmenin önemine değinen Ali Koca emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Başkan Koca şu ifadelere yer verdi;

Şampiyonluk kupasını Boyabatımıza armağan ediyoruz.

Tek gayesi  ilçemizde 10 yıl aradan sonra tekrar futbolu ayağa kaldırmak olan ve bunu da başaran, yarım kalan futbol  heyecanını yeniden ilçemiz insanına aşılayan, ilçemizde her kesimden kişileri barındıran değerli yönetim kurulu üyelerimize, Boyabatımıza 10 yıl sonra şampiyonluğu armağan eden Boyabat 1868 kulübümüzün değerli hocası Mustafa Şakar'ı, futbolcularımızı, teknik ekibimizi taraftarlarımızı tebrik eder sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu  yolda en baştan beri bizimle birlikte olan kulübümüzün ana sponsoru Green Art Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Vahdet Erdoğan’a, Sponsorlarımız Ersoylar Otomotiv Sn.Akif Ersoy’a, AHİ Reklamcılık Sn.Yusuf Savaş’a Boyabat Kaymakamımız Sn. Fatih Aksoy’a, ayrıca kurulduğumuz ilk günden itibaren bizi hep destekleyen her maçımızda tribünde bizimle birlikte olan Boyabat Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya,Siyasi Parti ve STK temsilcilerine,
değerli basın mensuplarına,maddi manevi kulübümüzü destekleyenlere ve tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum.


Son olarak yönetimden teknik ekibe, futbolcusundan taraftarına kadar birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu şampiyonluğu BAL ligine katılarak ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz.''

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115