Başkan Ali Koca Teşekkür Etti

Başkan Ali Koca Teşekkür Etti

BAŞKAN ALİ KOCA '' HEDEFİMİZ İLİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK


Sinop 1.Amatör Küme'de ligi namağlup tamamlayan ve play out karşılaşmasında Sinopspor'u 2-1 yenerek BAL Liginde Sinop'u temsil etmeye hak kazanan,Boyabat 1868 Spor başkanı Ali Koca bir takım açıklamalarda bulundu.

Koca play out maçını değerlendirirken,Sinop'u ve Boyabat'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.


Ali Koca yayımladığı mesajında ''Bölgesel Amatör Ligi Play Off Final Maçında Sinop Spor’u 2-1 yenerek Boyabat 1868 Spor Kulübümüz Bölgesel Amatör Ligine Yükselmiştir.

Bundan sonra omuzlarımızda daha büyük bir yük ve vebal olduğunu biliyoruz.Birlik ve beraberlik içinde dürüstce düzgün bir şekilde her alanda örnek olup görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek için azim ve gayretle mücadele edeceğiz.Bu güne kadar bizlere güvenerek destek verenleri bundan sonrada mahcup etmeyeceğiz.

Tekrardan ,Yönetim kurulu üyelerimize,hocamıza futbolcularımıza, teknik ekibimize taraftarlarımıza,sponsorlarımıza,Boyabat Belediye Başkanımıza,basın mensuplarına,
maddi manevi kulübümüzü destekleyenlere ve tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

Son olarak,Play Off final maçında görev olan güvenlik güçlerimize,ASKF'ye,müsabakadaki tüm görevlilerimize,uzun yılllar ilimizi BAL'da temsil eden Sinopsporumuza ve yönetimine teşekkür ediyorum Saygılarımla.'' dedi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2019, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115