Amatör Futbol Disiplin Kurulu Ceza Yağdırdı

Amatör Futbol Disiplin Kurulu Ceza Yağdırdı

Amatör Futbol Disiplin Kurulu Ceza Yağdırdı

Bölgesel Amatör Lig'de Sinop'u temsil eden Boyabat 1868 Spor Görelespor maçı sonrası Amatör Futbol Disiplin Kurulu'ndan ceza aldı.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Boyabat 1868 Spor Giresun temsilcisi Görelespor'a konuk olmuş ve karşılaşmayı 3-1 kaybetmişti.

Maç içerisindeki gerginliklerden dolayı disiplin kuruluna sevk edilen iki kulübe Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) ,takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile Boyabat 1868 Spor'a 900 TL ,Görelespor'a 1050 TL Para Cezası verilmesine,hükmetti.

-Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 17:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sabri Apaydın
Sabri Apaydın - 4 yıl Önce

Çok saçma bir ceza olmuş, Boyabatlı topçular saha içinde, 15 kişi bize ayrılan bölümde sakince izledik maçı. Gıkımız çıkmadı, ama Görele hem sahada hemde Beleştepeden yapmadıkları pislik kalmadı. Lobisi olan işi götürüyor. Bize Görele maçında ceza veriliyorsa Ünye, Çankırı, Bulancak küme düşürülmesi lazım. Türk sporunu her alanda dibe çeken federasyonlarla bu kadar oluyor. Yanlız BAL Liginde değil, Sinop Amatör Liginde bile Gerze Belediye-Sinopspor maçında insanlar yaralandı, tekme tokat dövüşler oldu, konu Ulusal basında haber oldu ama kimse ceza almadı. Üç maymunu oynamaya devam, batana kadar devam.

SIRADAKİ HABER

banner115