30 Ağustos Basketbol Turnuvası sona erdi

30 Ağustos Basketbol Turnuvası sona erdi

Boyabat Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Basketbol Turnuvası" sona erdi. 

Boyabat Belediyesi'nin, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu spor tesislerinde düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Basketbol Turnuvası şampiyonunda dereceye giren takımlar belli oldu. 

Sekiz takımın katıldığı turnuvanın 3. gününde son ikiye kalan Aksakallılar Sarkastik takımları yarıştı. Maç sonunda Aksakallar 52 - Sarkastik 49 skorla Aksakallıar turnuvanın şampiyonu olurken Sarkastik takımı da 2. oldu.  Turnuvanın 3.sü ise Boyabat Buls oldu.

Kaymakam Yılmaz, maçı zevkle izlediğini ve çekişmeli geçen maçın sonucunun son saniyelerde belli olduğunu söyleyerek, "Bu önemli güne yakışır, centilmence ve izleyicileri heyecanlandıran güzel oyunlar için yarışmaya katılan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Burada belki ilk kez tanışan gençler, yeni arkadaşlıklar edinip birbirleriyle kardeşlik duyguları yaşayacak. Bu sporun ayrı bir güzelliğidir. İnşallah bu tür spor etkinlikleri daha da yaygınlaşır. Gençlerimiz boş zamanlarını spor yaparak geçirmeye özen gösterirler." dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar da oyuncuları tebrik edip bu güzel turnuvadaki yarış; kardeşliğin, sevginin, saygının oluşmasına vesile olan bir etkinliktir dedi.

Coşar, turnuvanın düzenlenmesini kendilerine teklif eden ve organizasyonda emekleri olan Hasan Talha Gökmen'e de teşekkür ederek, "İnşallah bundan sonra da böyle önemli ve anlamlı günlerde bu tür spor etkinliklerini düzenlemeyi arzu ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Maçı izleyen İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem ve Boyabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verip tebrik ettiler.

Protokol heyeti 1. gelen takıma 3 bin, 2. gelen takıma 2 bin, 3. gelen takıma da bin lira olan çek vererek ödüllendirdiler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2022, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115