Zehra Okur Akdemir, Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı

Zehra Okur Akdemir, Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı

Boyabat ilçesinde 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Ak Parti Boyabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Okur Akdemir, Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen programda AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Akdemir'e destek için parti binası içi ve önünü dolduran partililerin yoğun ilgisiyle başlayan programda Ak Pati İlçe Başkanı Kadir Çok, partilileri selamlayarak ilgi ve destekleri için teşekkür ederek,

"İyi ki Ak Parti var, partimin bir üyesi, bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bu gün iki adayımız daha aday adaylığı başvurusu yaptı.

Tüm dava arkadaşlarıma, Cenabı Allah hakkında hangisi hayırlısı ise bizim belediye başkanımız olmasını temenni ediyorum. Bu dava yolunda aday adaylarımıza karşı taraf olmayacağız. Bütün aday adaylarımıza bu yarışta başarılar diliyorum. Yolu açık olsun diyorum. Burada hepinizi saygıyla sevgiyle muhabetle selamlıyorum, Zehra hanıma kadın kolları başkanlığı sürecinde ekibiyle bizlere vermiş olduğu hizmetleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Çok'un konuşması ardından mikrofonu alan Boyabat Belediye Başkanlığı aday adayı Zehra Okur Akdemir, kendisine destek için gelenleri selamlayıp teşekkür ederek,

"Değerli Boyabatlılar, kıymetli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Boyabat'ımıza hizmet etmek için 17 Kasım 2023 tarihi itibari ile Ak Parti'den belediye başkanlığı aday adaylığımı sizlerle paylaşıyorum.

Yapmış olduğum bu aday adaylık başvurumda yanımda olanlara, telefon ve sosyal medya aracılığı ile gücümüze güç katanlara, uzakta olupta gönül birlikteliği içerisinde olduğumuz dua ve desteklerini bizlerden esirgemeyen gönül dostlarımıza ve siz değerli hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Büyük ve güçlü Türkiye yolunda, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, bu kutlu yolda memleketimize hayır getirecek işlerde çalışmak ve ayrıca ülkeme Boyabat'ımıza ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmek en büyük arzum ve hedefimdir.

Çalınmadık kapı, girilmemiş gönül bırakmadan, heyecanla, bıkmadan ve yorulmadan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılına yakışır bir Boyabat için durmak yok, yola devam," ifadelerinde bulundu.

Akdemir, konuşmasının ardından resmi başvuru evraklarını Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok'a teslim ederek, aday adaylığını resmileştirdi.

Programa Ak Parti Boyabat İlçe Yönetimi, il genel meclisi, belediye meclisi üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları yönetimi ve çok sayıda partililerin katıldığı görülürken içeriye sığmayıp dışarıda bekleyen partililer Belediye Başkan Aday Adayı Zehra Okur Akdemir'i parti binası önünde meşaleler yakarak destek  tezahüralarında bulundular.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, 22:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
nuri
nuri - 6 ay Önce

eşi nerede görünmüyor fotolarda

SIRADAKİ HABER

banner115