Yeniden Refah, Boyabat’ta Gençlik Kolları Başkanını seçti

Yeniden Refah, Boyabat’ta Gençlik Kolları Başkanını seçti

Yeniden Refah, Boyabat’ta Gençlik Kolları Başkanını seçti

Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı’na Ahmet Can Koyun atandı.

Yeniden Refah Partisi Boyabat ilçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı’na Ahmet Can Koyun’un atandığı bildirildi. 22 yaşında olan Ahmet Can Koyun, Yeniden Refah Partisinin ilçe Teşkilatında daha önce çeşitli görevlerde bulundu. 

Atama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Başkanı Şevket Maviş, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Koyun’a görevinde başarılar diledi. Maviş; “Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığımız Ahmet Can Koyun kardeşimize emanet. Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel işler başaracağına eminim. 

Erbakan hocamızın gençlere hitap ederken söylediği gibi; Anadolu‘muzun her yerinde alimler insanları irşat ediyor gençlerimize örnek oluyorlardı. Bu güzel örnekleri gören gençlerimiz aynı inanç ve imanla yetişiyor, bir Seyit çavuş böyle meydana geliyordu. Tarihimizdeki bütün zaferler silahla değil maddi üstünlükle değil sadece iman, aşk ve azimle kazanılmıştır. 

Bir ülkenin gücü; tankı, topu, parası değil, imanlı evlatlarıdır. Bunun da temelinin; inançlı, milli ve manevi değerlerine bağlı aileler olduğu unutulmamalıdır. Bende Erbakan Hocamızın gençliğe hitabesinde söylediği gibi gençlerimize sesleniyorum. Boyabat’ımızın ve ülkemizin her köşesinde canla başla çalışan bütün gençlerimizi alınlarından öpüyor, muvaffakiyetler diliyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2023, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükrü Doyum
Şükrü Doyum - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun bol şans diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138