Yeniden Refaf Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Çınar Boyabat'ta gazetecilerle iftarda buluştu

Yeniden Refaf Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Çınar Boyabat'ta gazetecilerle iftarda buluştu

YENİDEN REFAH PARTİSİ SİNOP MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ÇINAR:

"SİNOPLU YENİ BİR YÜZ  VE DEĞİŞİM İSTİYOR"

Yeniden Refah Partisi Sinop Milletvekili Adayı Mustafa Çınar çalışmalara başladı. 
Çınar,  Boyabat'ta yerel gazete sahipleri ile iftarda bir araya geldi.  
Çınar, Sinoplu olan Bilim ve Siyaset adamı Profesör Doktor Necmettin Erbakan Hocanın oğlu, YENİDEN REFAH PARTİSİ Genel Başkanı Doktor Muhammed Ali Fatih Erbakan'ın şahsına verdiği bu görevi en iyi şekilde yapmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ ÇOK

İll ve ilçeleri ziyaret edip vatandaşlarla biraraya geleceğini belirten Mustafa Çınar, "Halkımızın sorunlarını,  istek ve taleplerini not alıp çözümü konusunda her türlü gayreti göstereceğim. Bu seçim normal bir seçim değil. Hem partimiz, hem de Cumhur İttifakı olarak çok çalışmalıyız. Millet ittifakı'nda bulunan HDP'lilerin özerklik talepleri başta olmak üzere, siyasi ve terör suçlularının ceza evlerinden çıkartılması, ülkemizin üniter yapısının bozulması için her türlü çabayı göstermelerini,  vede buna ses çıkarmayan diğer siyasi partileri anlamakta büyük zorluk çekiyorum. Bunların ülkeye bir hizmet yapmak gibi bir dert ve düşünceleri yok. Yapılanları bozmak yıkmak ve ülkemizi geriye getirmek istiyorlar. Biz bunları seçim bölgelerimizde vatandaşlarımıza tek tek anlatmaya çalışacağız" dedi.

YENİ BİR YÜZ ARIYORLAR

Esnaf ziyaretlerinde sorunları dinleyeceklerini vurgulayan Çınar, şunları söyledi: "Talep ve istekleri de not alacağız. Daha önceden bildiğim için Sinop ve ilçelerinde, halk, esnaf ve sanayici büyük değişim istiyor. Ve yeni de bir yüz arıyor. Ben Yeniden Refah Partisi'nin Milletvekili adayı olarak, değişime sanayicimizin esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözümü konusunda her türlü çabayı harcayacağıma söz veriyorum. Sinoplu hemşehrilerim beni vekil seçip meclise gönderirse,  onları en iyi şekilde temsil edip, İl ve ilçelerimizdeki eksikleri gidermek için ayrım yapmadan çalışacağım." 

BİZ KAZANACAĞIZ

Bismillah diyerek,çalışmalara başladıklarını  ifade eden, Yeniden Refah Partisi Sinop Milletvekili Adayı Mustafa Çınar, "Rabbimin izniyle yapacağımız çalışmalarla hem partimiz, hem de Cumhur İttifakı kazanacak" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115