Yasemin Maviş, Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı

Yasemin Maviş, Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı

Yasemin Maviş, Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı

Boyabat ilçesinde 31 Mart Yerel seçimleri öncesi iş insanı Yasemin Maviş , AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Yasemin Maviş'in başvurusu AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bir programda gerçekleşti. Maviş, aday gösterildiği takdirde Boyabat'ın daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha kapsayıcı bir geleceği için mücadele etme kararı aldığını belirterek aday adaylığını açıkladı.

Maviş, tek başına geldiği Ak Parti İlçe Başkanlığında aday adaylığı başvuru evraklarını Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok'a teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, 20:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERÇEKÇİ
GERÇEKÇİ - 6 ay Önce

bir medeni insan olarak herkesin düşüncesine saygı gösterilmesini kendimi zorunlu hissederim.Ama geçmişte Mhp ile özdeşmiş olan Fadıl Çıstık,Ata Genç,Ahmet Mahir İmamoğlu vs gibi... şahsiyetlerin fikiri ile zıt olan bir partinin altında nasıl bulunuyorlar anlam veremiyorum.Ondan sonra utanmadan sıkılmadan Mhp Devlet Bahçeliyi acımasızca eleştirirler şimdi bu muhterem zatlara soruyorum?.1980 ve önceki yıllarında Bu ilçenin çocuklarını horaz döğüştürür gibi niye döğüştürdünüz? sizlerin yatacak yeriniz yoktur.Benden söylemesi.

Sefa Bulut
Sefa Bulut - 4 ay Önce

Allah'ım yolunuzu açık etsin video ve fikir yazılarınızı görmek çok güzel herkes sizin gibi duyarlı ve açıklayıcı şekilde bildirse enazından öğreniyoruz kim olduğunuzu neler yapılcağını tebrik ediyorum cesaretinizi güzel hizmet yapmayı nasip etsin samimiyeti olan her insana içinde sizede

SIRADAKİ HABER

banner115