Tahir Şahin’den Boyabat'a ‘TMO Şubesi’ müjdesi

Tahir Şahin’den Boyabat'a ‘TMO Şubesi’ müjdesi

Tahir Şahin’den Boyabat'a ‘TMO Şubesi’ müjdesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’den, Sinop’a Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açılacağı sözünü aldıklarını söyledi. 
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Tahir Şahin’in girişimleri sonucu  Toprak Mahsulleri Ofisi Sinop’un Boyabat İlçesine şube açıyor. Uzun zamandır Koronavirüs tedavisi gören Şahin, ayağa kalkar kalmaz yaptığı yazılı basın açıklamasıyla müjdeyi duyurdu. Yaptığı ziyaretlerde çiftçilerden en çok bu yönde talep geldiğini ifade eden Şahin, girişimlerin olumlu sonuçlandığını söyledi. 

Şahin, “Büyük Birlik Partisi olarak özellikle kırsal kesimdeki çiftçilerimizle yaptığımız görüşmelerde Sinop’a Toprak Mahsulleri Ofisi’nin şube açması yönünde talepler alıyorduk. Uzun sürede bakanlıkla görüşme halindeydik. O müjdeli haber geldi. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli önümüzdeki günlerde Boyabat ilçemize şubenin açılacağını bizzat Genel Başkanımızı arayarak bildirdi. Şubenin faaliyete geçmesiyle birlikte hem istihdam artışı hem de çiftçilerimizin işlemlerini hızlı ve sağlıklı şekilde yürütülmesinde kolaylık sağlayacaktır. Üreticilerimiz adına memnun edici bir durum. Emeği geçen bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye ve BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Çiftlilerimize de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Cebeci
Murat Cebeci - 2 yıl Önce

Çeltik üreticisi için faydalı olacağı kanaatindeyim.

SIRADAKİ HABER

banner115