Şükrü Kaya Proje Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi

Şükrü Kaya Proje Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi

Boyabat Mhp Adayı Şükrü Kaya Proje Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi


31 Mart Mahalli seçimlerinde Milliyetçi Haraket Partisi Boyabat Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Kaya 23.03.2019 Cumartesi günü Proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Geliştirdiği 41 Projesini 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla paylaşan Kaya İYİ Parti Adayı Hasan Kara ve AK Parti Adayı Şefik Çakıcı için de sert açıklamalarda bulundu.

18:00'da Mehter Takımı eşliğinde başlayan programa İl başkanı Fahri Ulusoy,İlçe Başkanı Engin Aydın'ın  yanı sıra ülkü ocakları başkanları ve vatandaşlar katıldılar.


İl başkanı Fahri Ulusoy ve İlçe Başkanı Engin Aydın'ın konuşlamalarından sonra   Belediye Başkan Adayı Şükrü Kaya kürsüye geldi.Konuşması sırasında İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üye Adayları sahnede hazır bulundu.


Şükrü Kaya mevcut başkan Çakıcı ve ekibi için sert ifadelerde bulundu.

Şükrü Kaya'' Bugüne kadar proje üretmeyen sadece makyaj yaparak bizleri kandıran devletin yaptıklarını kendi projem diye anlatanları, bizleri aldatanları,siyaset ticaret gibi kavramlardan uzak kalmış menfaat ve çıkar için bir araya gelmiş olanları sizlere bu kürsüden şikayet ediyorum.

Cumhur İttifakı var diye görüntü yapıp sonrada hem il genel meclisi hemde belediye başkanlığında ezip geçeceğiz diye söyeleyen kişilere buradan seslenmek istiyorum.Boyabat'ta herkes kendi partisinin adayı ile yola çıkmıştır. Ak Parti'nin adayı Şefik Çakıcı'dır Milliyetçi Haraket Partisi'nin adayı da Şükrü Kaya'dır.


 

Seçim Sırasında Devletin İmkanlarını Kullanmak Yanlıştır

Herkes seçim sebebiyle bir takım yarış içerisine girmiştir.Yalnız yarış yaparken devletin imkanlarını kullanmak doğru mudur ? Belediye aracı ve personelini kullanarak seçim çalışması yapılmaz.Belediyenin işçileri ve işkur elemanları zoraki seçim bürosuna çağırılmaz.


Dedikodular Gerçek Dışıdır İftiradır

Seçime başladığımız günden bu yana bir algı başlatılmıştır bir dedikodu yayılmıştır. Nedir bu dedikodular ?

Şahsımın seçime bir hafta kala Adalet ve Kalkınma Partisi lehine seçimden çekileceğim ve 200 bin tl para alacağım yönünde asılsız iddialar ortaya atılmıştır.Şimdi seçime çok az kaldı peki bu iddiları ortaya atanlara soruyorum elinize ne geçti ?


Kaya Ak Parti Adayı Şefik Çakıcı'ya sert eleştirilerde bulundu


Boyabat'ta insanlar aç gezerken işsizlikten kıvranırken,sizlerden tesisler fabrikalar iş imkanı beklerken tutup da şehrin göbeğine kuleyi ben yapmadım.

Ortaçarşı'nın göbeğinde Kemaldede Caminde ikibin kişi ibadet yaparken, depreme dayanıksız diye tarihi camiyi yıkıp  150-200  kişilik ibadethane haline getiren yine ben değilim.

Ramazan ayında her iftar ve sahurda yandaşlarıma kafelerde lokantalarda yemek ikram etmedim.Millet aç ve sefalet içinde ekonomik krizin dar boğazındayken yandaşlarımla borç parayla sırık kebabı yemedim.

Seçim çalışması için gittiğim fabrika ziyaretlerinde pide yaptırarak belediyenin parasını harcamadım.Hısım ve akrabalarımı torpille işe almadım.İşkur kura çekimlerinde sihirbazlık yaparak kolumun altından yaşasın Şükrü Kaya kazandı dedirtirmedim.Fakir fukaranın hakkını yemedim ihtiyacı olmayan yandaşlara belediyede ve tüm kurumlarda işçi ayrımı yaparak iş vermedim.Zengini daima koruyup yeşil alanları imara açtırmadım. Dört kat yerine altı kat müsadesi vermedim.Esnaflarımız arasında belediyeye alınacak malzeme konusunda Boyabat'tan değil de dışarıdan almadım belediyenin parasını dışarıya peşkeş çekmedim.'' ifadelerini kullandı.


İYİ Parti Adayı Hasan Kara'yı da sert sözlerle eleştiren Şükrü Kaya


''Şimdi sizlere paranın yazı kısmını anlattım birde tura tarafı Hasan Kara tarafı var.2014'te ben siyasete nokta koydum diyen kişi 2019'da ülkücülerin oyunu alabilmek için tekrar sahneye çıkıyor.

Adaylığını açıkladıktan sonra Hasan Kara'ya seslendim dün ters düştüklerinle bugün berabersin,dünkü Doğruyolcu ile dünkü Ak Partili ile berbersin.

Bu memlekete bir çivi çakamayan,zengin ailelere ruhsat verip fazla kat verenleri,memleketin park ve bahçelerini betonlaştıran,ülkü ocaklarını icraya bırakanları,halk ekmek fabrikasını bırakıp hurda yapanları,Boyabat'ı Ankara'ya taşıyanları ben çok iyi biliyorum herkes de iyi biliyor.

Allah nasip ederse  31 Mart akşamı bu memlekte çivi çakmayanlar,aklı sıra proje yapıpda milleti jetskiye bindirecek olanlar ,garibin hakkını yiyenler,çıkarcı menfaatçi olup haklıyı değil güçlüyü savunanlar tarihin önünde hesap vereceklerdir.1 Nisan sabahı ülkücüler zafer kazanacaklardır Allah yardımcımız olsun ne mutlu Türküm diyene .''dedi.

Daha sonra projelerini tanıtan Şükrü Kaya katılımcılar ile birlikte yürüyüş gerçekleştirdi.Yürüyüş seçim bürosu istikametinde son buldu.


-Haber merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 10:59
YORUM EKLE

banner115