Şefik Çakıcı''Eksiklerimizi Biliyoruz Bunları Düzelteceğiz ''

Şefik Çakıcı''Eksiklerimizi Biliyoruz Bunları Düzelteceğiz ''

Şefik Çakıcı''Eksiklerimizi Biliyoruz Bunları Düzelteceğiz ''

Boyabat'ta 31 Mart Mahali İdareler Seçimi  sonucuna göre Boyabat Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Şefik Çakıcı oldu. Geçerli oyların % 51,19'unu alarak Boyabat Belediye başkanlığına seçilen Çakıcı Boyabat'ta ikinci dönemini gerçekleştirecek.

31 Mart akşam saatlerinde seçim sonucunu takip eden ve sonuçların belli olmasıyla birlikte Boyabat 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde Boyabatlılara seslenen Çakıcı, kendisine ikinci defa bu görevi veren vatandaşlara teşekkür etti.Şefik Çakıcı eksiklerinin neler olduğunu bildiğini ve yeni dönemde bunların ortadan kaldırılması için çalışmalar yapacağının da sözünü verdi.

Başkan Çakıcı konuşmasında ''Memleketimizin geleceği için çocuklarımız için Boyabat için tüm Boyabatlılara beni bu göreve layık gördükleri için canı gönülden teşekkür ediyorum.

Beni ikinci defa bu makama desteklerinizle getirdiniz.Benimde bu sebeple bazı sorumluluklarım var ,bunları hiç unutmadım. Eksiklerimi biliyorum inşallah yarın sabahtan itibaren bunları bir bir düzelterek yoluma devam edeceğim.

Hizmet borcum var benim ,servis araçları ile ekmeğinin peşine düşen tuğla fabrikalarında çalışan işçi kardeşlerime, hizmet borcum var benim,evini dirlik düzen içinde tutan annelere, hizmet borcum var benim,inşaatta çalışan kardeşlerime,simit satan kardeşlerime,taksicilere,kamyonculara hizmet borcum var benim.

Yarın sabah itibariyle genel kalkınma hamlesini başlatıyoruz. Oda başkanlarımızla, sivil toplum temsilcilerimizle, kamu kurum ve kurulaşlarımızla,esnafımızla iş adamlarımızla gurbetçilerimizle, şehrimizin geleceğini konuşacağız.

Şehrimizin ekonomisini,sanayisini,tarımını,kültürünü konuşacağız ve bundan sonra istihdama yönelik projelere ağırlık vereceğiz bunu bütün vatandaşlarımız bilsin.

Bütün gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum Boyabat'a emeği geçen herkese sonsuz minnetlerimi sunuyorum.''ifadelerini kullandı.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115