Saraydüzü Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güllüzar Şen İstifa Etti

Saraydüzü Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güllüzar Şen İstifa Etti

Saraydüzü Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güllüzar Şen İstifa Etti

Saraydüzü Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güllüzar Şen yaşadığı bazı sıkıntıları dile getirerek görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.Şen istifa sebeplerini şöyle sıraladı.

''Kurulduğu günden beridir gönül verdiğim, her kademesinde hizmet etmeyi şeref bildiğim son 5 yıldır da Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğüm Ak Parti Saraydüzü ilçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden ve Ak Parti üyeliğimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla arzederim.

Beni istifaya getiren nedenler;

1-İlçemiz küçük bir ilçedir ve tüm halkımız hemşehrilik, komşuluk ve tanıdıklıktan öte birbiriyle yakından ve uzaktan akrabadır. İlçemizde siyaset yapanların bu durumu her durumda ve koşulda göz önünde bulundurması gerekir. Ancak mevcut Belediye Başkanımız ve halen de Ak Parti Belediye Başkan adayı sayın Hasan PEKER, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın siyasi kimliğinden uzaklaşarak, son yıllarda ülkemizin içindeki siyasi durumu göz ardı ederek Cumhur ittifakına da aykırı şekilde ve nihayetinde ilçemizdeki vatandaşlarımızın arasındaki akrabalık bağlarına riayet etmeyerek hamaset siyaseti gütmektedir. 

2-Bu aykırı siyasi yaklaşımının tezahürü olarak eskiden beridir yürüttüğü “ya benimlesin ya karşımdasın” şeklinde siyasetinin bir uzantısı olarak partimizin 31 Mart 2019 seçim hazırlıkları kapsamında aday adaylığı süreçlerinde yine bu karşıtlıkları körükleyen girişimlerde bulunmuş, bu nedenle parti içinde parçalanmalara kutuplaşmalara neden olmuştur. 

3-Cumhur ittifakının diğer ortağı MHP’ye gönül vermiş hem ittifak ortağımız hem de yukarıda belirttiğim halkımızın akrabalık bağlarını hiçe sayarak parti içinde, parti toplantılarında, partililerin bir araya geldiği ortamlarda Mhp’li biriyle yakınlığı olan, yolda selam veren veya alan, daha önceden Mhp’yle irtibatı olmuş ancak partimize üye olmuş veya gönlü meyil ederek partimize gelmiş, nihayetinde partimize muhabbeti olmuş ve ileride daha da muhabbeti olabilecek hemşehrilerimize bir ajanmışlar gibi tavırlar takınmıştır.

4-Ak Parti üyesi şahısların ailelerinde MHP’ye veya diğer partilere üye olan veya meyilli olanlar bulunan, diğer partilerin ortamına katılan şahıslar olmasını nedeniyle Ak Partiye üyeliği bulunan şahısları toplum içinde eleştirmekte, rencide etmektedir. 

5-Yine bu bağlamda parti toplantılarında biz partilelere “ MHP’nin seçim bürosuna gitmeyin, MHP’lilerle selam vermeyin- selamlarını almayın, onlarla muhabbet etmeyin, evlerinize ziyarete geldiklerinde kabul etmeyin, böyle yapmazsanız İŞ-KUR’dan yararlanamazsınız” şeklinde partilileri ve nihayetinde halkımızı kutuplaştırıcı ve Cumhur ittifakını zedeleyici konuşmalarına karşı çıktığım için şahsımı parti içi muhalefet yapmakla suçlamıştır. 

6-Öncesinden ve nihayetinde son İŞKUR alımlarda yaptığı haksızlıklara partiye zarar verdiğini görerek uyarmama ve defalarca karşı çıkmama rağmen aynı yolu izlemiş ve bana “biz burada siyaset yapıyoruz” diyerek tepki göstermiş ve partililer içinde rencide etmiştir. 
Belirttiğim bu nedenler partimin sayın belediye başkanı tarafından bugüne kadar gönül verdiğim ve her kademesinde görev aldığım Ak Partiyi toplumda itibarsızlaştırılmasına, Cumhur İttifakına verdiği zararlardan, “yukarıda ittifak yaptık aşağıda böyle bir ittifakın olmadığını” defalarca dile getirmesi ve ilçe başkanımızın bu tutumlar karşısında partimi ve itiraz ettiğim noktalarda beni savunamadığından dolayı insan saygısında değil istikbal kaygısında olan Belediye Başkanının ne olursa olsun kazanayım anlayışına partimin bırakıldığını üzüntüyle görmekteyim. 

Bu nedenlerle siyaset yapma imkânı kalmayan Ak Parti Saraydüzü Kadın Kolları Başkanlığından istifa etmek zorunda kaldığımı kamuoyuna saygılarımla arzederim. ''

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 16:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Akkurt
Yusuf Akkurt - 5 yıl Önce

Kendileri eski bir MHP ‘li değilmiydi bu başkanın , nereden geldiğini ne çabuk unutmuş , makam mevki böyle bir şey demek ki ! yazık ! çok yazık...

yok
yok - 5 yıl Önce

açıklamayı bu bayan mı yazmış :)

UĞUR UĞUR
UĞUR UĞUR - 5 yıl Önce

KAMYONCU DAN NE BEKLERSİN..

Ali ORHANOĞLU
Ali ORHANOĞLU - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun

Haklı
Haklı - 5 yıl Önce

Sonuna kadar haklı sayın hanım efendi bir çok ilçede aynı sorunlar var ama kimse dile getiremiyor çünkü yarın sıkıntı olur diye helsl olsun gülizar hanım

SIRADAKİ HABER

banner115