Numan Kurtulmuş Boyabat'a Geliyor

Numan Kurtulmuş Boyabat'a Geliyor

Kurtulmuş Boyabat'a Geliyor

Boyabat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nin açılışı Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un da katılımı ile gerçekleştirilecek.

Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştiriyor.

Boyabat'ta 2019 yılınde tamamlanan projenin açılışı yapılacak. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan vizyonel projelere kadar birçok çalışmayı ilçeye kazandıran Boyabat Belediyesi, bu kez içerisinde; Osmanlı Hamamı, Sinema Salonu, Konferans Salonu, Eğlence ve Bowling Merkezi, Düğün Salonu bulunan Kültür Merkezinin açılışını gerçekleştiriyor.

13 Mart Saat 12.00 de Ak Parti Genel Başkanvekili Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılış için Boyabat Belediyesi hummalı bir çalışma yürütüyor.

Açılış için basın büromuza açıklamada bulunan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "İlçemizi vizyon projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Kültür Merkezi Boyabat'ımızın yükselen değerine değer katan bir proje oldu. Boyabat'lının yeni vazgeçilmez adresi oldu. 7 den 70'e herkesin beğenisini kazanan kültür merkezinin resmi açılışını 13 Mart Çarşamba günü saat 12.00'de Ak Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Temelini atmak kendilerine nasip olmuştu. Açılışını yapmak da kendilerine nasip olacak. Açılışımıza tüm Boyabat'lı hemşerilerimiz davetlidir." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 11:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Y.HİZMETLİ
Y.HİZMETLİ - 5 yıl Önce

BİR SORALIM Y.HİZMETLİLER NE ZAMAN OKUDUĞU OKULA GÖRE KADRO VERCEKLER.2005 DEN BERİ BEKLİYOZDA ?

SIRADAKİ HABER

banner115