Nazım Maviş'ten Boyabat'a 3 yeni proje müjdesi

Nazım Maviş'ten Boyabat'a 3 yeni proje müjdesi

Boyabat ilçesinde Muhtarlarla bir araya gelen Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Boyabat ilçesine yapılacak yeni yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Boyabat Körübaşı Parkı Çay Bahçesinde muhtarlarla bir araya gelen Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, açıklamalarda  bulunurken Boyabatımız için güzel işler yapıyoruz. dedi.

Ayancık'taki sel felaketi dolayısıyla uzun süredir Boyabat'a gelemediğini belirten Maviş,

"Ayancık'ta ki sel felaketinin ardından uzun bir süre sonra Boyabat'a geldik. Sel felaketinin olduğu gün Boyabat'ta olacaktık. Maalesef ağır bir afetle karşı karşıya geldik. Yaklaşık 40 gündür vatandaşlarımızın yarasını sarmak için yoğun bir mücadele verdik. Şimdi hayat normale döndükçe rutin programlarımıza devam etmeye başladık.

Bugün sabah Akçakese Köyümüzde o bölgedeki muhtarlarımızla bir araya geldik, Şimdi ova köyü muhtarlarımızla beraberiz. Akşam da Kayaboğazı Köyü'nde çay boyundaki muhtarlarımızla beraber olacağız. Muhtarlarımızla çalışmalarımızı değerlendirip ihtiyaçlarımızı gözden geçireceğiz ve bundan sonraki planlamalarımıza bakacağız.

Bu arada Boyabat ilçemiz ile ilgili üç tane yeni gelişme var onları da sizler aracılığı ile kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.
Tarihi İnönü İlkokulu'nun restorasyon ihalesi 30 Eylül'de yapılacak ihale ilana çıktı. İnşallah restorasyon tamamlandıktan sonra bahçesi ile birlikte İnönü İlkokulu hem eğitim camiasına hem de tüm Boyabatlılara sosyal tesis öğretmenevi olarak hizmet verecek.

Şu anda Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmenevi olarak hizmet veren binalarımız iki üç aylık süre içerisinde ihale sonrasında yıkımları yapılacak. Bu alana Halk Eğitim Kursiyerlerimiz için güzel bir Halk Eğitim Merkezi binasının ihalesini üç ay içerisinde tamamlayacağız.

Hepimizin çocukluğunda kullandığı Boyabat Top Sahası olarak bilinen Mezarlık mevkisindeki sahamızın ihalesi de hazır. Bir ay içerisinde 3 bin kişilik kapalı tribünüi doğal çimi, aydınlatması, soyunma odaları, hakem odaları ile birlikte çok güzel bir stad inşa edeceğiz.

Yine Boyabat Hükümet Konağı ve Belediye binası çalışmaları devam ediyor 3-5 ay içerisinde çalışmalar tamamlanmış olacak. Boyabatımız için güzel işler yapıyoruz.

Boyabat güçlü bir çeltik, güçlü bir tarım ilçesi. Haliyle çeltik üreticilerimizin her geçen gün ihtiyaçları problemleri oluyor onları birlikte değerlendireceğiz. Yaptıklarımızı yapamadıklarımızı hep birlikte konuşacağız  bizim elimizden gelen katkıları muhtarlarımıza sağlayacağız." ifadelerinde bulundu.

Toplantıya Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Demircan, İsa Bağcı, Rıdvan Mete ve muhtarlar katıldıar.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2021, 17:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin karabaş
Hüseyin karabaş - 3 yıl Önce

Sayın milletvekilleri bize aş.ekmek iş.lazım iş sahsı açın milete iş lazım tugla faprika sına boyabat halkını.köletmeyin

Hoca
Hoca - 3 yıl Önce

Sayın vekilim çocuklarımız Bilsem eğitimi için sinop a gidiyorlar 40 a yakın öğrenci bilsem Şubesi boyabat ta açarsanız çok makbule geçer

y.hizmetli
y.hizmetli - 3 yıl Önce

yardımcı hizmetliler gih kadrosu bekler sayın vekilim 2005 den beri bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner115