Mhp Boyabat Adayı Şükrü Kaya'' Bizleri Karalamaya Çalışıyorlar ''

Mhp Boyabat Adayı Şükrü Kaya'' Bizleri Karalamaya Çalışıyorlar ''

Şükrü Kaya ''Bizleri Karalamaya Çalışıyorlar''

31 Mart Yerel seçimlerinde Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Kaya hakkında konuşulan konulara açıklama yaparak cevap verdi.

MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Kaya açıklamasında ; 

''MHP Boyabat Belediye Başkan adayı olarak teşkilatımızla birlikte seçim koordinasyonu merkezlerimizi kurarak çalışmalara başladık.

Bizim tempomuza ayak uyduramayan siyasiler dedikodu ile bizleri karalamaya çalışmaktalar. Cadde ve sokaklarda MHP adayının son hafta Ak Parti lehine çekileceğini beyan etmektedirler.

Ülkücülerin oyunu alabilmek için her türlü ahlaksızlığı başvuranlar 31 Mart 2019 tarihinde son oyunlarını oynayacaklar sonunda sandığa gömüleceklerdir.

MHP Boyabat belediye başkan adayı olarak seçim bitene kadar değil ölene dek MHP saflarında kalacağımı bilsinler.'' ifadelerini kullandı.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 16:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kuzey
Kuzey - 5 yıl Önce

Sana kim oy verecek

Ahmet Ozkan
Ahmet Ozkan - 5 yıl Önce

Reise istedikleri kadar camur atsinlar , pirlanta camura dusmekle deger kaybetmez..reis bileginin hakkkiyla , boyabatlilarin sevgisiyle o makama gececektir insAllah....yalanla oyunla dalavereyle asla işi olmaz , adam gibi adamdir reisim...başarilarin daim olsun....

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

mantıklı bakın arkadaşlar mhp diye parti kaldımı ?mhp bitmiştir.

SIRADAKİ HABER

banner115