Memleket Partisi Sinop İl Başkanı Başağaoğlu basın açıklaması yaptı

Memleket Partisi Sinop İl Başkanı Başağaoğlu basın açıklaması yaptı

Memleket Partisi Sinop İl Başkanı Başağaoğlu basın açıklaması yaptı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekildiğini duyurmasının ardından Memleket Partisi Sinop İl Başkanı Serdar Başağaoğlu, "Biz seçmenlerimize herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz ama AK Parti adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeyeceğimizi söyleyebilirim” dedi. 

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekildiğini duyurması sonrası Memleket Partisi Sinop İl Başkanlığında konuyla ilgili basın toplantısı düzenlendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Memleket Partisi Sinop İl Başkanı Serdar Başağaoğlu, Cumhurbaşkanı seçiminde parti seçmenlerinin eğiliminin ne yönde olacağı sorusuna, “Biz seçmenlerimize herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, ama AK Parti adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeyeceğimizi söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. 

-İHA

YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT 5734
MURAT 5734 - 12 ay Önce

YAZIK DEĞİLMİ ONCA EMEĞE? NE YÜZLE ÇIKIP AÇIKLAMA YAPABİLİYOSUNUZ? 100 BİN İMZA İÇİN TEK TEK TELEFONLA ARADINIZ İNSANLARI ADETA YALVARIRCASINA DESTEK İSTEDİNİZ, PEKİ SONUÇ? KOCA BİR HİÇSİNİZ! SİZİ ALAKDAR ETMEZ KİMİN NEREYE OY VERECEĞİNİ HATA TEPKİ İÇİN BİLE OYLARIN AKP YE VERİLMESİ UYGUNDUR...

SIRADAKİ HABER

banner115