Memleket Partisi Boyabat İlçe Başkanı Belli Oldu

Memleket Partisi Boyabat İlçe Başkanı Belli Oldu

Memleket Partisi Boyabat İlçe Başkanı Belli Oldu

Muharrem İnce ve Memleket Partisi ülke genelinde il ve ilçe başkanlıklarını oluşturmaya devam ediyor. İl başkanın belirlenmesinden sonra Boyabat İlçe başkanı olarak, Siber Güvenlik alanında ilçemizde Faaliyet gösteren ASES Security firmasının sahibi Can Cebeci ilçe başkanı olarak atandı.

ÖZ GEÇMİŞİM

07.11.2002 Sinop Boyabat’ta dünyaya geldim.

İlk, orta okul ve liseyi Boyabat’ta tamamladım Siber Güvenlik Mühendisliği alanı altında bir çok yerde hizmet verdim.

Siber Güvenlik hizmeti olarak her zaman ülkeme hizmette bulundum.

Kurumsal hayatımda Siber Güvenlik Mühendisliği olarak bir çok kurumsal firmada ve Cumhur Başkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinde Siber Güvenlik Mühendisliği alanıda faaliyetlerde bulundum.

2022 yılında samsunda düzenlenen Teknofest yarışmasında kendi kategorimde birinci oldum

Bu başarının bana getirmiş olduğu katkılardan yararlanarak Ases Security ismindeki firmamı kurarak ticari faaliyetimi kendi firmam üzerinden Boyabat’ta devam ediyorum.

Gelişen teknoloji çağında, Bilim ve bilişim konusunu siyasette ele alan siyasette öne getiren ve biz gençlere örnek olacağını bildiğim ve günümüz siyasetinde kazanmak için her yol mubah demeyen. Ne teröristler nede onların siyasi unsurları ile bir araya gelmeyen, bu ülke için gece gündüz çalışan Şehit Emniyet Müdürü Gaffar OKAN’ın ölümüne neden olan Hizbullahçılar ile bir arada olmayı tercih etmedim. Adaletine ve ahlakına güvendiğim Muharrem İnce ve ekibi ile siyasi hayatıma başlamayı doğru buldum. Bu yüzden Zengin Toprakların Yoksul Çocukları Olmayacağız ''

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115