Maviş’ten İl Özel İdaresi’ne ziyaret

Maviş’ten İl Özel İdaresi’ne ziyaret

Maviş’ten İl Özel İdaresi’ne ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile birlikte Sinop İl Özel İdaresini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası gerçekleştirilen değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ve 2022 yılına dair hedefler, köylere yönelik yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişareler gerçekleştirildi.

“HER ZAMAN HİZMETİN EN KALİTELİSİNİ SUNMAYI HEDEFLİYORUZ!”
Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl; “Yoğun tempoyla dolu dolu bir 2021 yılı geçirdik. Rakamsal verilere baktığımızda hedeflediğimiz noktaya ulaştığımızı görüyoruz. Özel İdaremiz asfaltlama başta olmak üzere ilimizi etkisi altına alan sel felaketinin yaralarını onarma ve olumsuz hava şartlarıyla mücadele çalışmalarıyla mesai mefhumu gözetmeksizin her daim sahadaki yerini alarak vatandaşlarımızın takdirini topladı. 2022 yılında da tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte aynı özveri ile sahada işimizin başında olacağız. Önümüzdeki yıl için hedef ve planlamalarımız hazır her alanda vatandaşlarımıza hizmetin en kalitelisini sunmayı hedefliyoruz. Bu manada çalışmalarımızı gerçekleştirirken her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’e, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun’a İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’na kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum. ” ifadelerinde bulundu.

“ÖZEL İDARE YÜZÜMÜZÜ AĞARTTI”
Sinop İl Özel İdarenin gönüllerde iz bırakan çalışmalarıyla takdir topladığını ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş;“ Özellikle köylerde, kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için tüm birimleriyle yaz kış demeden özverili ve gayretli bir şekilde çalışmalar sürdüren İl Özel idaremizi tebrik ediyorum. Sel afeti sonrasında, kar yağışı sonrası yolları yeniden ulaşıma açma çalışmalarında hızlı ve etkin bir şekilde hareket ettiklerini sahada müşahade etmiştik. 2021 yılındaki planlamaların büyük oranda gerçekleştirildiğini ve hedeflere ulaşıldığını görmek mutluluk verici. 2022 yılında da kamu kaynakları doğru ve etkin kullanılarak Sinop’umuza yakışır yatırımlar gerçekleştirilecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2022, 15:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
YARDIMCI HİZMETLİ
YARDIMCI HİZMETLİ - 2 yıl Önce

SAYIN VEKİL YARDIMCI HİZMETLİLER NE ZAMAN GİH KADROSU ALACAK.HABER BEKLİYORUZ.

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138