Maviş'ten ilk açıklama

Maviş'ten ilk açıklama

Maviş'ten ilk açıklama

Aday listelerinin açıklanması ardından AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilk açıklamasını yaptı. 1. Sıra Milletvekili Adaylığı kesinleşen Dr. Nazım Maviş, ikinci sıra adayı Seyit Ali Çetin ile birlikte iki milletvekili alacaklarını söyledi.

Nazım Maviş ‘’ Cenab-ı Hakkın izniyle yeniden yola çıkıyoruz. Sinop 3. Dönem Milletvekili adaylığı konusunda şahsıma gösterdiği güvenden dolayı Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.Bu süreçte Sinoplu hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccühede şükranlarımı sunuyorum. Seyit Ali Çetin kardeşimle birlikte 14 Mayıs’ta Sinopumuzdan iki milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisine göndererek daha güçlü bir şekilde temsilini sağlayacağız. Sinop için gece gündüz çalışacağız. 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Sinop’tan da güçlü bir destekle Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz.

Türkiye’nin bu kutlu yürüyüşünü sürdürerek kararlılığı göstermiş olacağız.Partimizden aday adayı olarak birlik ve beraberlik içerisinde  bugüne kadar süreci götüren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.Durmak yok yola devam. ‘’ ifadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Has partiden gel 4 dönem ak partiden aday ol. Nasıl iyimi böyle.

SIRADAKİ HABER

banner115