Maviş, Başkanları ziyaret edecek 

Maviş, Başkanları ziyaret edecek 

Maviş, Başkanları ziyaret edecek 

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası tebrik ve teşekkür ziyaretleri kapsamında AK Parti Belediyeciliğiyle buluşan ilçe teşkilatlarını ve göreve başlayan belediye başkanlarını ziyaret edecek. 

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında 9 seçim bölgesinin 7’sini AK Partili Belediye başkanlarıyla buluşturan ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek.  

Ziyaretinde ilçe teşkilatlarıyla yerel seçim sonuçlarını değerlendirecek olan Maviş, ileriye dönük çalışmaları da istişare edecek. Maviş, ayrıca görevi yeni devralan belediye başkanlarına da tebrik ziyaretinde bulunacak, AK Partili belediye başkanlarıyla seçim sürecinde söz verilen projeleri masaya yatıracak.  11 Nisan Perşembe günü ilk ziyaretini saat 11.00’da Saraydüzü’ne yapacak olan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, daha sonra 12.30’da Durağan, saat 13.30’da Boyabat, saat 16.00’da Dikmen, saat 17.00’da ise Gerze’de ilçe teşkilatı ve belediye başkanlarına tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunacak.   

 Maviş, saat 19.00’da ise İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Yakup Üçüncüoğlu’na tebrik ziyaretinde bulunup 21 il genel meclisi üyesinin 18’ini kazanan AK Partili İl Genel Meclisi üyeleri ile bir değerlendirme toplantısı yapacak. 

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, ziyaret programı kapsamında, 12 Nisan Cuma günü saat 11.00’da Erfelek, saat 13.30’da ise Türkeli’de ilçe teşkilatı ve yeni belediye başkanlarına tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunacak. Maviş’in ziyaretlerinde, seçim sürecinde vatandaşlara verilen sözlerin tutulması ve vaatlerin yerine getirilmesi konularında da belediye başkanlarıyla planlama yapacağı öğrenildi. Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 13 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’da tüm AK Partili ilçe belediye başkanlarının katıldığı bir toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Maviş basın toplantısında yerel seçim sonuçlarını değerlendirecek, yeni dönemde yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verecek.  Maviş saat 14.00’da tüm ilçe belediye meclis üyeleriyle ve saat 15.00’da ise tüm ilçe başkanlarıyla bir toplantı yapacak.  

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138