Koray Aydın " Adaletin olmadığı bir ülkede milleti ayakta tutamazsınız" dedi

Koray Aydın " Adaletin olmadığı bir ülkede milleti ayakta tutamazsınız" dedi

Koray Aydın "Adaletin olmadığı bir ülkede, milleti ayakta tutamazsınız" dedi

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Boyabat Millet İttifakı seçim bürosunu ziyaret ederek gündemle ilgili konuşmada bulunup İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Kara'ya destek istedi.

Koray; konuşmasında tarihe bir bakın ki bütün imparatorlukların adaletin yok olmasıyla çöküşe başlayıp, ortadan kaltıklarını göreceksiniz dedi.

Koray sözlerine devamla; "Bu nifak tohumu ve fitne dili bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüktür. Beka meselesi kardeşi kardeşe düşürmektir. Beka arıyorsan bu milletin içine soktuğun fitnede arayacaksın. Devletin gücünü insanların kafasında bir kılıç gibi kullanırsanız, benden olanlar, benden olmayanlar diye ayırt ederseniz kendi insanınıza zulüm etmiş olursunuz.

Terörist sözü üzerinde duran Koray Aydın; "Sen terörist, terörist diye konuştukça vatandaşın aklına Oslo'da yaptığın pazarlık geliyor, sen törörist dedikçeHabur'dan teröristleri içeri sokup çadır mahkemesinde devletin hakimini savcısını teröristin ayağına getirdiğin akla geliyor. O teröristlere verdiğin beraat kararı akla geliyor. Terörist deyince Diyabakır'daki kalabalığın önünde Öcalanın yazmış olduğu mektubu bir HDP'linin elinden sanki Türk toplumuna ültimatom veriyormuş gibi yüzlerce gazetecinin önünde okutturduğun o kara gün geliyor aklımıza."

Zengin olan fetöcülerin parayla serbest bırakıldığını iddia eden Koray; "Sen bu milleti hafızsı zayıf, her şeyi unutur mu zannediyorsun. Sen terörist dedikçemilletin aklına bunlar geldi. Başka hiçbir şete yaramadı. 15 Temmuz deyince de bizim aklımıza devleti fetöye teslim ettiğin aklımıza gelir. Şimdi de feto borsası kurulmuş, aldıkları rüşvet karşılığında fetonun zenginlerini serbest bırakıyorlar." dedi.

Hasan Kara'yla geçmişten hukukları ve dostlukları olduğuna değinen Aydın; "İnşallah Ankara'yı alıyoruz, Hasan Kara'yı seçerseniz Ankara'la bağınızı ben kuracağım . Bana da güvenin, ben de tuttuğunu koparan bir adamım. Ben Hasan Kara'nın Boyabat'a en güzel hizmetleri vereceğine inanıyorum. Bizler zalime boyun eğmeyen insanlar olarak Cenabı Allah'ın yardımınında bizimle olacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allah'a emanet ediyor saygılarımı sunuyorum" dedi.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, konuşması sonrasında seçim bürosuna girerek çay içti ve partililerle kısa sohbetler yapıp hatıra fotoğraf çektirdi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 02:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Bu toplananlar hep belediye işkur veya milli eğitim çalışanı..... ne kadar kalabalık olmuşlar..... Ayıp beehh

Kral
Kral - 5 yıl Önce

Evet çok haklısınız ak partiyle karıştırdınız

Sami
Sami - 5 yıl Önce

Lider devlet Bahçeli dedi mi

BEŞİR
BEŞİR - 5 yıl Önce

Millet vekili ve Boyabat belediyesi ,üç dönemdir tekbaşına iktidar partisi kanatları altında, iki-üç bin kişinin geçimini sağlayacağı bir işletme veya fabrika kurulmasına sebep olamamışsa ,Devletin ve ilçenin parasını önceliksiz veya gereksiz yapılara sıvamışsa ,sokak sokak mikrofonla elde oy istiyorsa , boyabatta tabelası olmayan yeni bir partiye ve 70 yaşındaki sevdiğimiz saydığımız hasan abimize karşı anketlerde nal topluyorsa , zaten kaybetmiştir

Bu haberin tüm hakları Boyabat Sesi Gazetesine aittir.https://www.boyabatsesi.com/siyaset/baskan-cakici-mahallelerde-sevgi-yuruyusu-de-h1674.html

BoyabatSesi

SIRADAKİ HABER

banner115