Karadeniz ‘’ Sinop’u tarımsal kalkınmada öncü yapacağız ‘’

Karadeniz ‘’ Sinop’u tarımsal kalkınmada öncü yapacağız ‘’

Karadeniz ‘’ Sinop’u tarımsal kalkınmada öncü yapacağız ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz Sinop’u tarımsal kalkınma ölçeğinde değerlendirdi.

Karadeniz; Sinop’u tarımsal kalkınmada örnek ve öncü illerden biri yapacağız dedi.

CHP Milletvekili Barış Karadeniz gündeme dair açıklamalarda bulundu. Karadeniz ; Ülkece zor bir süreçten geçiyoruz, insanlarımız geçinemiyor. Önceden köyden kente göç olurdu vatandaş artık köyüne dönmeye fırsat kolluyor. Düşünüyor vatandaş köyüne dönse ekse biçse ne kazanacak, harcadığı kazandığına değecek mi muamma. Yem fiyatları, gübre fiyatları almış başını gidiyor. Köylü arazisini ekip biçemiyor, tarlalar boş bu da ekonomiye olumsuz yönde darbe vuruyor. 

Bu süreçten bir an evvel çıkmak istiyorsak tek çaremiz var üretim, evvela tarımsal üretimden başlamamız gerekiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi köylüyü yeniden milletin efendisi yapmamız gerekiyor, köylüye destek olmak gerekiyor. Bu bağlamda Sinop’u da tarımsal kaynaklarıyla ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. 

Dünya’nın en kaliteli pirinçlerinden biri Boyabat’ta yetişiyor, Ayancık keteni ile ön plana çıkıyor. Bu verimli toprakları değerlendireceğiz, birlikte üretecek adil bölüşeceğiz. 14 Mayıs’ta Millet İttifakı’nın adayı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu

Cumhurbaşkanı yapacak, liyakatli kadrolarımızla Sinop’u tarımsal kalkınmada örnek ve öncü illerden biri yapacağız’’ cümlelerini kullandı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 11:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cihat pektas
Cihat pektas - 1 yıl Önce

bu zamana kadar ne yaptınız da bundan sonra yapacaksınız

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138