Karadeniz ‘’ Bu iktidar halkı açlığa sefalete mahkum etti ‘’

Karadeniz ‘’ Bu iktidar halkı açlığa sefalete mahkum etti ‘’

Karadeniz ‘’ Bu iktidar halkı açlığa sefalete mahkum etti ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz seçim öncesinde ekonomiye dair açıklamalarda bulundu. Karadeniz;''Bu iktidar halkı açlığa, sefalete mahkum etti '' dedi. 

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ülkedeki ekonomik buhranı dile getirdi. Karadeniz;'' Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı, içinde bulunduğumuz süreçle birlikte  ülkemiz için yeni bir dönüm noktası. Cumhuriyet'in tüm kazanımlarını yerle yeksan eden, sanki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını dahi geçirmemeye yemin etmiş AKP iktidarına son vereceğimiz bir yıl olacak. Ülkede her şeyi kendi ideolojilerine göre değiştirmek isteyen bu zihniyet iktidarlarında halkı açlığa mahkum etti. Doların euronun hiç olmadığı seviyeler gördük, akaryakıtın 30 liralara dayandığı günleri birlikte yaşadık.

Çiftçi traktörüne balıkçı teknesine yakıt alamaz denize açılamaz hale geldi. Tarımsal üretimi bitirdiler, savaş halindeki Ukrayna'dan gemiyle yağ getirdi onu da canlı yayınladı bu iktidar. Trakya'da tarlalar boş duruyor savaş halindeki ülkeden yağ satın alıyoruz.  Zamanında tüp kuyrukları gaz kuyrukları vardı diyerek iktidara gelen hükümet temsilcileri bu halkı ucuz sebze meyve alabilmek için tanzim kuyruklarına soktu. Muhalefetteyken bir simit ile bir çay hesabı yaparak vatandaşın içindeki durumu anlatan hükümet şimdi vatandaşı simit çay alamaz hale getirdi.  İnsanlar kiralarını ödeyemez hale geldi, ödeyemeyen çok sayıda abonenin elektriği suyu doğalgazı kesildi. Evladına pantolon alamadığı için kendini yakan baba, çocuğu üşümesin diye saç kurutma makinesiyle onu ısıtmaya çalışan diğer odada intihar eden anneyi gördü bu ülke. Bir avuç insanı lüks yaşatmak için artık bedel ödemeyeceğiz, bu garabet düzeni değiştireceğiz. Milletin iktidarında refaha birlikte kavuşacak, adil olacağız'' cümlelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2023, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 1 yıl Önce

SAYIN VEKİLİM 1980/1990/2000 YILLARINDA HÜKÜMET ORTAĞIDINIZ SİZ BU VATANA HANGİ HİZMETLERİ YAPTINIZ.AÇIKLAYIN BİZDE SİZİ ALKIŞLAYALIM AMA ORTADA YAPTIĞINIZ HİÇ BİR ŞEY YOK.TÜRKİYE'DE HİÇ KİMSE AÇ DEĞİL HERKES'TE ALTLARINDA SON MODEL ARABALAR VAR.BU İKTİDAR 20 YILDA NELER YAPTIĞINA BAK.

SIRADAKİ HABER

banner115